Διαπρέπουν οι Ροδίτες μπριτζέρ

Τα μέλη του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διαπρέπουν σε αγώνες εκτός του νησιού μας κάθε χρόνο, κάτι που δείχνει ότι το επίπεδο του αθλήματος στην περιοχή είναι υψηλό.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Μιχάλης Κασσάνης συμμετείχε στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα και πήρε την 1η θέση, με την ανακοίνωση από τον όμιλο να είναι η παρακάτω:

«Συγχαρητήρια στο νέο μας αθλητή, Μιχάλη Κασσάνη για την κατάκτηση του Πανελληνίου Μαθητικού Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 10-11/6/2017.

Ο Μιχάλης αγωνίστηκε με τον Στέργιο Χατζάκη αθλητή του Ο.Μ. Ηρακλείου, τον  οποίο συγχαίρουμε επίσης , και επί συνόλου 118 Ζευγών κατέλαβαν την 1η Θέση με ποσοστό 68,01%. Μπράβο Μιχάλη, σου ευχόμαστε πολλά κύπελλα ακόμη!»

Επίσης οι Κώστας Γιάκλος και Γιάννης Ζερβός πήραν τη 2η θέση στα World Seniors Games, τα οποία φιλοξενήθηκαν επίσης στην Αθήνα.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση: «Συγχαρητήρια στους αθλητές του Ο.Α.Μ.Ρ. Γιάκλο Κώστα και Ζερβό Γιάννη για την κατάκτηση της 2ης Θέσης στο άθλημα του Μπριτζ στα World Seniors Games που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα 9-11/6/2017».