Βρήκε αγάπη και έμεινε «ζωντανός» ο Αστέρας Μασσάρων

Να τελικά που η τοπική κοινωνία των Μασσάρων φρόντισε όχι μόνο να διασφαλίσει το μέλλον των τμημάτων υποδομής του Αστέρα, αλλά και να κρατήσει στη «ζωή» την ανδρική ομάδα!

Η γενική συνέλευση της περασμένης Κυριακής έδωσε τελικά τις λύσεις που, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή της έναρξής της, έμοιαζαν να μην υπάρχουν, αποδεικνύοντας πως ο σύλλογος έχει βαθιές ρίζες και ανθρώπους να τον αγαπούν.

 Μπροστάρης στη νέα προσπάθεια θα είναι ο Μιχάλης Χατζηκώστας, τον οποίο θα πλαισιώσουν τόσο νέοι παράγοντες, όσο και κάποια από τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης. Όσο για την ακαδημία του Αστέρα, θα την «τρέξει» ομάδα γονέων.

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των επόμενων ημερών.

Οι ευχές του απερχόμενου προέδρου
Την πρόθεσή του να στηρίξει την προσπάθεια της νέας διοίκησης και του διαδόχου του στην προεδρία Μιχάλη Χατζηκώστα, στους οποίους εύχεται κάθε επιτυχία, υπογραμμίζει, με δήλωσή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης,  ο πρώην επικεφαλής του Αστέρα, Τσαμπίκος Καμπαστάνας.

Αναλυτικά:
«Εύχομαι στη νέα διοίκηση και στον νέο πρόεδρο, τον φίλο μου Μιχάλη Χατζηκώστα, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Εγώ θα είμαι κοντά τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αστέρα που ήταν πάντα κοντά μας  και μας στήριζε. Τους φορείς του χωριού για την καλή συνεργασία που είχαμε. Το Συμβούλιό μου για τους εξαίρετους ανθρώπους που είχα κοντά μου. Τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών για της πολύτιμες βοήθειες που μας πρόσφεραν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»