Αύριο τα πρώτα ραντεβού της Ρόδου

Ουσιαστικά από αύριο μπαίνει η Ρόδος στη φάση της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού της, καθώς ο προπονητής Πάρης Ανδράλας και οι παράγοντες της διοίκησης θα έχουν τις πρώτες συναντήσεις με τους υποψήφιους να φορέσουν την πράσινη φανέλα, ποδοσφαιριστές. 

Ο νέος τεχνικός επέστρεψε στη βάση του το βράδυ του Σαββάτου, αφού ενημερώθηκε διεξοδικά από τη διοίκηση, κατά το διήμερο που προηγήθηκε, για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Ρόδος θα διατηρήσει στις τάξεις της εννέα με δέκα ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ (σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι νεαροί), με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται εντός της τρέχουσας εβδομάδας.
                                                              
Η προετοιμασία  
Από την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα εξαρτηθεί η αντίστοιχη του ξεκινήματος της προετοιμασίας της Ρόδου. Στην περίπτωση που η πρώτη σέντρα της νέας χρονιάς προγραμματιστεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου, όπως συνέβη πέρσι, τα «βάσανα» θα αρχίσουν για τα «ελάφια» γύρω στις 17 Ιουλίου, καθώς ο Πάρης Ανδράλας χρειάζεται, για τις ανάγκες της δουλειάς με τους ποδοσφαιριστές του, επτά εβδομάδες.

Ο  τεχνικός της Ρόδου θα έρθει στο νησί για μόνιμη εγκατάσταση περίπου πέντε μέρες πριν από την «πρώτη». Μέχρι τότε θα παραμείνει στην Αθήνα, όπου και θα συνεχίσει να εργάζεται ώστε το ξεκίνημα της προετοιμασίας να βρει την ομάδα του πλήρη και έτοιμη.