Λαμπρά εγκαίνια ετοιμάζει η ΕΠΣΔ στο νέο γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου»

Την ερχόμενη Κυριακή στις 8 το βράδυ θα ξεκινήσει η τελετή των εγκαινίων του νέου ενωσιακού γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.

Το παρών θα δώσουν οι είκοσι πέντε προπονητές που θα λάβουν μέρος στη σχολή UEFA Pro, ενώ με ανακοίνωσή της, η Ένωση καλεί στη γιορτή της το σύνολο των ανθρώπων του ποδοσφαίρου:

«Ο Πρόεδρος, κ. Διακοφώτης Παναγιώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Δ. προσκαλούν τα Σωματεία της Δύναμης της Ένωσης, Παράγοντες, Αθλητές, Προπονητές, Διαιτητές, Παρατηρητές και το φίλαθλο κοινό της Δωδεκανήσου να τιμήσουν με την παρουσία τους, τα εγκαίνια του Νέου Ενωσιακού Γηπέδου «ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ», στην περιοχή Τσαΐρι στις 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00.

Στην Τελετή των εγκαινίων θα παρευρεθούν οι συμμετέχοντες στη Σχολή Προπονητών UEFA PRO (β’ Φάση) μαζί με τους εκπαιδευτές τους:

Καραγκούνης Γεώργιος του Αθανασίου, Τσιάρτας Βασίλειος του Αναστασίου, Αμανατίδης Ιωάννης του Ιορδάνη, Γεωργιάδης Γεώργιος του Σάββα, Καριπίδης Σάββας του Κωνσταντίνου, Κουρμπανάς Νικόλαος του Παναγιώτη, Κωνσταντινίδης Παντελής του Σάββα, Μίχος Πέτρος του Σπυρίδωνα, Χατζηαθανασίου Αθανάσιος του Γεωργίου, Κιουπκιόλης Αθανάσιος του Δημητρίου, Κορακάκης Γεώργιος του Αλεξάνδρου, Ουσταμπασίδης Νικόλαος του Αρχιμήδη, Σπανός Δημήτριος του Μιχαήλ, Ανυφαντάκης Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Αργυρίου Βασίλειος του Πασχάλη, Αρχοντάκης Γεώργιος του Δημητρίου, Γεωργουλόπουλος Γεώργιος του Χρήστου, Μπολάνος Ρομπέρτο του Κίμωνα, Παπακωστούλης Γεώργιος του Αντωνίου, Στοΐλας Πέτρος του Στέφανου, Μήττας Βασίλειος του Πασχάλη, Πανταζής Νεκτάριος του Γεωργίου,  Μαναρώλης Νικόλαος του Δημητρίου, Σκύβαλος Εμμανουήλ του Ανδρέα και Καβακάς Τιμόθεος του Λυμπέρη».