Στη σκιά του πένθους οι εξελίξεις στον Άρη

Σε βαρύ πένθος βύθισε την ποδοσφαιρική οικογένεια του Άρη και συνολικά την τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου, η τραγική είδηση για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Μιχάλη Τσακίρη, ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου και πρώην μέλους της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων», Μιχάλη Τσακίρη.

Από το σύλλογο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Άρη Αρχαγγέλου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Μιχάλη Τσακίρη.
Ο Μιχάλης διετέλεσε παράγοντας της ομάδας μας και υπήρξε ένα από τα πιο αγαπητά άτομα στην κοινωνία του Αρχαγγέλου. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Το Δ.Σ. του συλλόγου παρέστη σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία, που τελέστηκε χθες το απόγευμα, ενώ μοιραία και λόγω του πένθους, οι προγραμματισμένες συμπληρωματικές εκλογές του σωματείου μετατέθηκαν για σήμερα. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Σάββα.

Δύο ανανεώσεις και μία αποχώρηση
Τη φανέλα του Άρη θα συνεχίσουν να φορούν ο μέσος Γιώργος Κοντόγιαννος και ο αμυντικός Μιχάλης Τσελεπίδης. Οι δύο έμπειροι γηγενείς ποδοσφαιριστές συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση και θα αποτελέσουν μέρος της βάσης, πάνω στην οποία ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης θα χτίσει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αντίθετα, το Μάρκο Μαρκόπουλο θα αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι «κιτρινόμαυροι». Ο πολύπειρος επιθετικός είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Αθήνα, όπου τον «στέλνουν» οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του. 

Ο Γιώργος Κοντόγιαννος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άρη ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Γιώργος Κοντόγιαννος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άρη ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ