Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του Ροδίτη σεφ

Ένας ακόμα υπέροχος άνθρωπος και επαγγελματίας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, βυθίζοντας έτσι στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του.

Πρόκειται για τον Μανώλη Γιωργάκη, με καταγωγή από το Παραδείσι, ο οποίος ήταν ένας εξαιρετικά πετυχημένος σεφ που εργάζονταν στο νησί μας.

Ο Μανώλης Γιωργάκης, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με ιχ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 31χρονη υπήκοος Πολωνίας, στην 1.30 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Ρόδου Λίνδου κοντά στον κόμβο για Λαδικό.

Αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου που έσπευσαν στο σημείο, κατέγραψαν όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες, αναζητώντας έτσι τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το νέο θανατηφόρο τροχαίο.

Ο άτυχος Μανώλης Γιωργάκης, επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι του από την εργασία του.

Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε αισθήματα θλίψης και συγκίνησης σε ολόκληρη τη Ρόδο, καθώς ο ίδιος ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προσιτός, κοινωνικός  και αγαπητός.

Ψηφίσματα συμπαράστασης στην οικογένειά του, εξέδωσαν:

Το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Ο φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Παραδεισίου και

Το σωματείο εργαζομένων στο Μίρα Μάρε.

Η κηδεία του, όπως ανακοίνωσε  η οικογένειά του θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 6μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Παραδείσι Ρόδου.