Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου υποστηρίζει εκδηλώσεις στα νησιά

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε να υποστηρίξει μία σειρά εκδηλώσεων και δράσεων προς όφελος του τουρισμού.

Αναλυτικά θα συνδιοργανώσει με τον αθλητικό σύλλογο ιστιοπλόων ανοικτής θαλάσσης Ρόδου τον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα Rodos Cup 2017 που θα διεξαχθεί από 16 έως 21 Ιουλίου στα νησιά της Κω της Νισύρου, της Τήλου, της Σύμης και της Ρόδου. Στη φετινή διοργάνωση υπολογίζεται να πάρουν μέρος πάνω από 70 σκάφη και πάνω από 500 ιστιοπλόοι από πολλές χώρες.

Η Περιφέρεια θα καλύψει  οικονομικά τις μετακινήσεις, ξεναγήσεις τα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια 2 Ιταλών (1 δημοσιογράφος και 1 φωτογράφος) για την πραγματοποίηση ταξιδιού στο νησί της Ίου μέσω της Σαντορίνης από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

Επίσης, θα καλύψει τις μετακινήσεις και της ξεναγήσεις 7μελούς τηλεοπτικού συνεργείου της ταξιδιωτικής εκπομπής Destinos del Mundo του ταξιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Mexico Travel Channel για τη πραγματοποίηση ταξιδιού στο νησί της Ίου από τις 3 έως τις 8 Ιουλίου. Επιπλέον θα καλύψει τις μετακινήσεις και ξεναγήσεις 6 έως 8 Αμερικανών δημοσιογράφων από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου κατόπιν πρότασης του γραφείου ΕΟΤ Αμερικής για τη προβολή των νησιών της Σαντορίνης και της Σίφνου.

Πηγή:  tornosnews.gr