Συνεχίζουν στον Ιάλυσο Παναγιώτης Σπάρταλης και Βαγγελης Ρεκλείτης

Παναγιώτης Σπάρταλης και Βαγγελης Ρεκλείτης ακολούθησαν στις ανανεώσεις τους Σάββα Παφιάκη και Δημήτρη Σταυλά στον Ιάλυσο.

Η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου θέλουν από νωρίς να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας όπως «ορίζει» το πλάνο που έχει καταστρώσει ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Οι δυο ποδοσφαιριστές συζήτησαν με την Διοίκηση και συμφώνησαν να μείνουν και την νέα περίοδο στην ομάδα και τους ευχόμαστε να εχουν υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει τα εξής για την ανανέωση των δυο εμπειρων ποδοσφαιριστών :

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΑΡΤΑΛΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΕΚΛΕΙΤΗ.

Οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα μας για ακόμα ένα χρόνο και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

 

 

Οι δύο παίκτες δήλωσαν:

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο που ήρθαμε σε  συμφωνία για ακόμα μια χρονιά. Είναι προνόμιο να είμαι σε αυτή την οικογένεια. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γιορτάσουμε τα 70α γενέθλια της ομάδας με αυτό μεγάλο δώρο!»

Βαγγέλης Ρεκλείτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα . Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα,  το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο.»