Νοικοκυρεύεται  και αισιοδοξεί  ο Αστέρας Μασσάρων

Φρέσκο αέρα και σιγουριά στα «πανιά» του έβαλε ο Αστέρας Μασσάρων με το σχηματισμό της νέας διοίκησής του.

Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:     
Πρόεδρος: Χατζηκώστας Μιχάλης
Αντιπρόεδρος: Ζερβός Γιάννης
Γενικός Γραμματέας: Λεβεντέρης Μανώλης
Ταμίας: Νικολής Τσαμπίκος
Έφορος: Λούππης Μιχάλης
Μέλη: Καλούδης Σπύρος (πρόεδρος κοινότητας), Καστρουνής Κώστας

Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος ευχαριστεί τους ανθρώπους της απερχόμενης διοίκησης και ενημερώνει για τους στόχους του, βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους:  

«Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά στην ομάδα στα παραιτηθέντα μέλη Τσαμπίκο Καμπαστάνα (πρόεδρο), Παναγιώτη Παπαγεωργίου (γενικό γραμματέα), Γιώργο Μουσακίνια (γενικό αρχηγό) και Γιώργο Σαρρή (μέλος). Δεν σας λέμε αντίο, γιατί από την πρώτη κιόλας στιγμή δείξατε να στηρίζετε αυτή την προσπάθεια. Σας νιώθουμε και είστε κοντά μας.

Βραχυπρόθεσμος στόχος είναι η ύπαρξη της ομάδας μας, κάτι που από μόνο του συνιστά επιτυχία. Ο καθαρά αγωνιστικός είναι ξεκάθαρος. Είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, κρατώντας ψηλά τη σημαία του ευ αγωνίζεσθαι. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η επιστροφή. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να είναι κοντά μας. Η δύναμή μας είστε εσείς.»

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας θα  επιστρέψει ο Σάββας Σταυρίδης, αν κι εφόσον αποδεχθεί την πρόταση της νέας διοίκησης.