Απολογισμός ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου για τα μίνι

Ανακοίνωση για το φάιναλ φορ των μίνι εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου: «Με επιτυχία διεξήχθη το σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου το φάιναλ φορ της κατηγορίας μίνι.

Στο Βενετόκλειο οι μικροί αθλητές χάρισαν σπουδαίες στιγμές μπάσκετ κι απέδειξαν με το θέαμα που προσέφεραν ότι καλώς η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ξεκίνησε τους αγώνες στην κατηγορία των μίνι.

Η διοργάνωση των αγώνων αυτών έγινε για πρώτη φορά φέτος από την Τοπική Επιτροπή με τη μορφή αυτή, δηλαδή των δύο υποομίλων και των συνεχών αγώνων κάθε Σαββατοκύριακο με κατάληξη το F4. Παρόλο που οι αγώνες ξεκίνησαν πολύ αργά και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδ/σου θεωρεί ότι η διοργάνωση ήταν επιτυχής. Έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά καθώς και τη δυνατότητα να βελτιώσουν την τεχνική τους και να μάθουν τους κανονισμούς του μπάσκετ.

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδ/σου πιστεύει και υπόσχεται πως την επόμενη αθλητική χρονιά όλοι μαζί, σωματεία, Τοπική, διαιτητές και κριτές θα εργαστούν αρμονικά για να βελτιώσουν τους αγώνες της κατηγορίας των μίνι.

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. συγχαίρει τους μικρούς αθλητές των σωματείων Κολοσσός, Ιάλυσος, Διαγόρας, Ελπίδα Πεταλούδων, Ροδίων Άθλησις, ΑΟ Σταματίου και Σύμη από τον όμιλο της Ρόδου, των σωματείων Ιπποκράτη Κω, Φοίβο Κω, Ηρακλή 2000 και των σωματείων ΕΑ Καλύμνου, Καλυμνιακός και Ακαδημία Καλύμνου για τη συμμετοχή τους.
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. συγχαίρει, επίσης, τους προπονητές που όλο αυτό το διάστημα με υπομονή και επιμονή δούλεψαν με τα παιδιά για τους αγώνες αυτούς.

Πολλά συγχαρητήρια και στους παράγοντες των σωματείων που με τη συμμετοχή  τους απέδειξαν ότι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του μπάσκετ στις ηλικίες αυτές.
Συγχαρητήρια και στις ομάδες του Κολοσσού, του Ιάλυσου, του Ιπποκράτη Κω και της ΕΑΚΑ που έπαιξαν στον ημιτελικό και στον τελικό.

Ευχαριστούμε το Σύνδεσμο Διαιτητών και το Σύνδεσμο Κριτών γιατί με την αφιλοκερδή συνεισφορά των μελών τους καταφέραμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς τη διοργάνωση αυτή της κατηγορίας.
Τέλος, ευχαριστούμε τα δύο σωματεία Κολοσσός και Ιάλυσος, που ανέλαβαν τη διοργάνωση του F4 κι έτσι έληξε το περασμένο σαββατοκύριακο η αγωνιστική περίοδος 2016-17».]