«Να διοργανώσουμε το καλύτερο φάιναλ φορ»

Ο Δήμαρχος Κω, Γιώργος Κυρίτσης, καλωσορίζει στο νησί των Δωδεκανήσων το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο, που θα διεξαχθεί στις 16-18 Ιουνίου.

Στο χαιρετισμό του, αναφέρει: «Είναι τιμή για το νησί μας η παρουσία σπουδαίων αθλητών αλλά και πρωταθλητών της ζωής, της πίστης και της ελπίδας. Μαζί με το χειροκρότημα κερδίζουν το σεβασμό αλλά και το θαυμασμό όλων μας.

Από τις 16 έως και τις 18 Ιουνίου θα απολαύσουμε τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες και θ’ αναδείξουμε όλοι μαζί το μήνυμα του αθλητισμού, που είναι μήνυμα ζωής και ελπίδας.

Ο Δήμος Κω, μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώνουν τις δυνάμεις τους για αυτή τη διοργάνωση, που στηρίζεται και από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Θέλουμε να διοργανώσουμε το καλύτερο final four των τελευταίων χρόνων, να συμβάλλουμε κι εμείς για να κερδίσει ακόμα περισσότερους φίλους το άθλημα. Κως και αθλητισμός πάνε μαζί».

Επίσης, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του φάιναλ φορ και πρόεδρος της δημοτικής Ενότητας Κω, Βασίλης Χαδούλης, αναφέρθηκε στη σπουδαία διοργάνωση: «Η Κως με υπερηφάνεια υποδέχεται το 20ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο. Το σπουδαίο αυτό γεγονός αφορά στους αγώνες final four μπάσκετ με αμαξίδιο και θα πραγματοποιηθεί 16 με 18 Ιουνίου.

Για πρώτη φορά το νησί του Ιπποκράτη θα συγκεντρώσει τα βλέμματα αθλητών, επισκεπτών και φίλων του αθλήματος σε ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ.  Η Κως αποδεικνύει τη φιλοξενία της χωρίς διακρίσεις. Με ελπίδα κι ένα μήνυμα θέλησης προς όλους πως η ζωή δεν σταματάει να υπάρχει παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ο καθένας μας ξεχωριστά».

Σημειώνεται πως οι διοργανωτές κοινοποίησαν την αφίσα της διοργάνωσης που φέρει την… υπογραφή της μαθήτριας Ζαφείρως Παναγιώτου από την Α2 τάξη του Γυμνασίου της Αντιμάχειας και κοσμεί όλο το έντυπο υλικό του φάιναλ φορ.