Φοίβος: Σε αναμονή για Γκινή και Κεφάλα

Περιμένει απαντήσεις αυτές τις μέρες η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Φοίβου Κρεμαστής, σε μια προσπάθεια να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα  το ρόστερ της.

Αυτήν τη στιγμή ο Φοίβος, έχει κάνει τις προτάσεις του σε δύο αρκετά έμπειρους παίκτες και περιμένει τις απαντήσεις  τους.

Ο λόγος για τον γκολκίπερ Μιχάλη Κεφάλα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα και μιλάει με πολλές ομάδες για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία. Ο Φοίβος όπως έγινε γνωστό, του έκανε καλή πρόταση, αλλά μέχρι χθες δεν είχε τελεσφορήσει τίποτα απολύτως.

Η Διοίκηση της ομάδας περιμένει την απάντηση του Μιχάλη Κεφάλα, ο οποίος αν τελικά συμφωνήσει, θα αποτελέσει ένα αρκετά δυνατό δίδυμο με τον Γιώργο Τόππο κάτω από τα «κυανοκίτρινα» γκολπόστ.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Φανούρη Γκινή, ο οποίος δεν είχε μέχρι χθες ολοκληρώσει την αποχώρησή του από την ομάδα του Κλεάνθη. Μια πιθανή απόκτηση του, θα κάνει αρκετά ισχυρή την επίθεση της ομάδας.

Τους παίκτες αυτούς, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα συμπληρώσει ένας ακόμα επιθετικός, ο οποίος αναζητείται στον τοπικό ποδοσφαιρικό χώρο.

Παράλληλα και πέρα από τα μεταγραφικά για τα οποία ο Φοίβος ψάχνει το σημείο επαφής,  οι πάντες ασχολούνται με την καλύτερη δυνατή οργάνωση του κάμπ, που διοργανώνεται στο γήπεδο της Κρεμαστής από τον προπονητή των Ακαδημιών του Λάζαρο Καλημέρη και τον Σάκη Δέδε και στο οποίο έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή πολλά παιδιά.