Με Τσακίρη και ντόπιους ο Εθνικός Αρχίπολης

Με μπροστάρη πάλι διοικητικά τον Τάσο Τσακίρη, ο Εθνικός θα συμμετάσχει στη Γ’ Κατηγορία, έχοντας στόχο σαφώς να κάνει μια σημαντική πορεία, ικανή ακόμη και να του δώσει την άνοδο.

Ήδη μάλιστα ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, αφού η διοίκηση θέλει να δώσει περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής σε Αρχιπολενούς. Έτσι, όλοι οι ντόπιοι παραμένουν στο δυναμικό του Εθνικού για το νέο πρωτάθλημα, όπως και ο Κώστας Κοσκινιώτης που είχε αποκτηθεί από τη Δόξα Ψίνθου.

Βεβαίως, οι συζητήσεις ξεκίνησαν και με τους υποψήφιους προπονητές, για να τελειώσει αυτό το θέμα όσο νωρίτερα γίνεται ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις καθαρά πια στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Σημαντικό κομμάτι της ομάδας αποτελεί και το γήπεδο, γι’ αυτό έχουν γίνει οι απαραίτητες συναντήσεις με τον πρόεδρό του ΔΟΠΑΡ, Στέφανο Κυριαζή που αφορούν κάποιες επιβεβλημένες παρεμβάσεις εκεί. Αυτές έχουν να κάνουν με την αλλαγή των πάγκων, την τοποθέτηση νέων ηλιακών θερμοσιφώνων, αλλά και τον καλλωπισμό των αποδυτηρίων εξωτερικά.

Φέτος ως έδρα θα έχει το γήπεδο Αρχίπολης και ο ΑΕΡΑ με το που ξεκινήσουν οι εργασίες για την αλλαγή του τάπητα στ’ Αφάντου, κάτι που σημαίνει ότι οι εκεί εγκαταστάσεις θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.