Κράτησε και τον «στρατηγό» Γιώργο Δελαπόρτα ο Ιάλυσος!

Αυτή είναι για πολλούς η πιο σημαντική ανανέωση συνεργασίας στον Ιάλυσο, ο οποίος κρατάει στην μηχανή του για τον πρωταθλητισμό τον «στρατηγό» όπως τον αποκαλούν στην Ιαλυσό Γιώργο Δελαπόρτα ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά από τότε που έχει φορέσει την φανέλα του συλλόγου.

Ο Δελαπόρτας δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει στρατόπεδο καθότι εκτός του ότι ήθελε ο ίδιος την παραμονή, τον ήθελαν προπονητής και Διοίκηση και τον θεωρούν αναγκαίο για τον πρωταθλητισμό που θέλουν να κάνουν την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν και συμφώνησαν να συνεργαστούν και την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18 στο πρωταθλημα της Γ΄Εθνικής. Η ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει σχετικά: «Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ. Ο Γιώργος  θα παραμείνει στην ομάδα μας για ακόμα ένα χρόνο και του ευχόμαστε  υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!».

Ο παίκτης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και πάλι στον Ιάλυσο, ήταν αυτό που ήθελα. Υπόσχομαι τα 70α γενέθλια της ομάδας να μας βρουν στο τέλος πανηγυρίζοντας».