«Ξέρουμε να διοργανώνουμε τέτοιες εκδηλώσεις»

Ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, Κάλλιστος Διακογεωργίου, αναφέρθηκε στο φάιναλ φορ μπάσκετ με αμαξίδιο, που ξεκινάει την Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο της Κω.

«Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε σ’ ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Δωδεκανήσου, την Κω

Από την πρώτη στιγμή η επιθυμία μας ήταν ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος να μην αφορά μόνο τη Ρόδο, αλλά ολόκληρη την περιοχή μας. Έτσι μετά το απόλυτα επιτυχημένο φάιναλ φορ πέρσι στη Ρόδο, η καρδιά στο μπάσκετ με αμαξίδιο θα χτυπάει φέτος στο νησί του Ιπποκράτη.

Ο τόπος μας έχει αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι γνωρίζει άριστα το πώς θα διοργανώσει μεγάλες εκδηλώσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου. Ζητάμε από τον κόσμο της Κω και ολόκληρης της Δωδεκανήσου να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται.

 Το άθλημα αυτό είναι συναρπαστικό και είναι τιμή για μας τους Δωδεκανήσιους που φιλοξενούμε ξανά μία τόσο σημαντική και μεγάλη διοργάνωση».

Ο έπαρχος Κω, Γιώργος Χαλκιδιός, ανέφερε στο δικό του χαιρετισμό: «Καλωσορίζουμε στην Κω όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τους συνοδούς τους για τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

 Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας, που το νησί μας φιλοξενεί μία τόσο σημαντική διοργάνωση στην οποία μάλιστα παίρνει μέρος και η ομάδα μας, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Είμαστε σίγουροι ότι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν αυτή την εκδήλωση και ο κόσμος θα γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της Κω, αποδεικνύοντας την αγάπη του για τον αθλητισμό.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστεί και σας καλωσορίζουμε στο φιλόξενο νησί μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την οργανωτική επιτροπή του φάιναλ φορ αποτελούν οι: Βασίλης Χαδούλης, Κάλλιστος Διακογεωργίου, Χρήστος Καλούδης, Πασχάλης Βρακίδης, Κωνσταντίνα Σβύνου, Ιωάννης Τσιρπανλής, Γιώργος Χαλκιδιός, Ειρήνη Χατζηχριστοφή, Θάνος Σταματάκης και Ευρυδίκη Φρίντη.