Οργανώνεται ο Ηρακλής Μαριτσών, πρόταση στον Πολιά

Υπό το Μανώλη Παπαδημήτρη θα πορευτεί η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Ηρακλή Μαρτισών, η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα το βράδυ της Τρίτης. Αναλυτικά:

Πρόεδρος: Παπαδημήτρης Ε. Μανώλης
Αντιπρόεδρος: Τσαλώλης Εμαννουήλ
Γεν. Γραμματέας: Μόσχος Ζερβός
Ταμίας: Καράλλας Σταύρος
Γενικός Αρχηγός Α’: Βασιλώττος Κωνσταντίνος
Γενικός Αρχηγός Β’: Αναγνώστου Νικόλας
Έφορος Υλικού: Δελασέρας Κωνσταντίνος
Έφορος Γηπέδου: Συρίγος Βαγγέλης
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Κασέκας Σάββας
   Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης του Ηρακλή είναι η εξεύρεση του κατάλληλου προπονητή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Φοίβου, Μιχάλης Πολιάς. Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν ήδη έρθει σε επαφή και το θέμα αναμενόταν να ξεκαθαρίσει χθες το βράδυ.
                                           
Οι ευχές και η υπόσχεση του επίτιμου                                               
 Κάθε επιτυχία τους ανθρώπους που ανέλαβαν τον Ηρακλή εύχεται, με γραπτή δήλωσή του, ο επίτιμος πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Παπαδημήτρης, δίνοντας ταυτόχρονα υπόσχεση στήριξης:   
   «Εύχομαι δύναμη, κουράγιο και ό, τι καλύτερο από όλους για το μεγαλείο του Ηρακλή. Η νέα διοίκηση με νέους ανθρώπους που αγαπάνε το σύλλογο και με συμπαραστάτες όλους τους φίλους του Ηρακλή, εντός και εκτός Μαριτσών, να πάρει στα χέρια της το ρόπαλο και να τον οδηγήσει στις επιτυχίες.
Συγχαρητήρια σε όλους. Εγώ προσωπικά θα είμαι κοντά στην ομάδα, στη διοίκηση και από τη δική μου σκοπιά, με την εμπειρία και τις δημόσιες σχέσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης. Όλοι να έλθουμε κοντά στην ομάδα. Μας χρειάζεται τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά».   

Ο Μιχάλης Πολιάς ενδέχεται να αναλάβει το «τιμόνι» του Ηρακλή              (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Μιχάλης Πολιάς ενδέχεται να αναλάβει το «τιμόνι» του Ηρακλή (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)