Ρόδος: Πήγαν να παραλάβουν χασίς  και τους περίμεναν οι λιμενικοί

Ποσότητα 371 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης πήγαν να παραλάβουν στο λιμάνι της Ρόδου, 21χρονος Αλβανός και 23χρονος Έλληνας, την οποία τους την είχε στείλει 18χρονος Αιγύπτιος από την Αθήνα και συνελήφθησαν από λιμενικούς.

Οι συλλήψεις έγιναν πριν από δύο ημέρες και χθες οι συλληφθέντες προσήχθησαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους εντόπισαν τον 21χρονο Αλβανό και τον 23χρονο ημεδαπό την ώρα που έπαιρναν από το λιμάνι της Ακαντιάς ένα σακ βουαγιάζ που περιείχε 371 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί, την ποσότητα θα την παρέδιδε ο 18χρονος Αιγύπτιος ο οποίος και θα λάμβανε το συνολικό ποσό των 230 ευρώ για τα ναρκωτικά (115 ευρώ από τον καθένα).

Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον Αλβανό και τον ημεδαπό, οι οποίοι συνοδευόμενοι χθες από τη συνήγορο τους κ. Αντωνία Κωστοπούλου προσήχθησαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Το ίδιο συνέβη και με τον Αιγύπτιο ο οποίος επίσης πέρασε την πόρτα της Εισαγγελέως συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Ιωάννη Κούκουλα. Και οι τρεις συλληφθέντες κρατούνται προκειμένου αύριο να απολογηθούν.