Νέα αποστολή του Υγρού Στίβου Ρόδου

Με ένα κολυμβητή και δύο  κολυμβήτριες συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας 11-12 ετών ο Υγρός Στίβος Ρόδου από αύριο έως και την Κυριακή στο Κολυμβητήριο Περιστερίου και στοχεύει σε πολύ καλά αποτελέσματα.

Η 11χρονη Πολυτίμη Συμιξή θ’ αγωνιστεί στα 200, 400μ. Ελεύθερο και στα 200 Μικτή Ατομική, ελπίζοντας να πάει καλά και να βελτιώσει τις επιδόσεις της , κάτι που θα τη βοηθήσει να αναρριχηθεί στα ελληνικά ranking της ηλικίας της.

Ο 12χρονος Στέλιος Βεϊσάκης έχει βελτιωθεί θεαματικά και θα κολυμπήσει στα 50, 100 και 200μ.  Ύπτια, στοχεύοντας σε αλματώδη καλυτέρευση των χρόνων του, αφού περιμένει πλασαρίσματα  κοντά στην οχτάδα, ενώ στα 200 μ. μπορεί  να διακριθεί.

Στα κορίτσια, η επίσης 12χρονη Σιμέλα Κακούλη στα 50, 100 και 200μ. Πρόσθιο, αναμένεται να βελτιώσει τις ήδη καλές της επιδόσεις και να επιβραβευθεί έτσι για την μεγάλη της προσπάθεια στη διάρκεια της προετοιμασίας. Μπορεί μάλιστα να πλασαριστεί στην οχτάδα, ενώ στα 200μ. πάει για ατομικό ρεκόρ της ομάδας της που λογικά θα τη φέρει πολύ ψηλά.

Όλα τα παιδιά βρίσκονται σε εξαίρετη κατάσταση και σε απόλυτη αγωνιστική ετοιμότητα, για να πραγματώσουν τους στόχους τους.