Yamamay το... Italian Lifestyle, στη Ρόδο!

Yamamay  το... Italian Lifestyle, στη Ρόδο!

Yamamay το... Italian Lifestyle, στη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2076 ΦΟΡΕΣ

Η διάσημη ιταλική μάρκα από μαγιό και εσώρουχα ανοίγει τις πόρτες της στη Ρόδο στις 19 Ιουνίου στην Εθελοντών Δωδεκανησίων 32

Το Yamamay της Ρόδου, είναι το 22ο κατάστημα που ανοίγει στην Ελλάδα και μόλις το 2ο στη χώρα μας, που ακολουθεί το νέο - υψηλών προδιαγραφών - σχεδιασμό «Piu Concept» της Υamamay, δημιουργώντας ένα λιτό και μοντέρνο χώρο αλλά συγχρόνως φωτεινό κι εντυπωσιακό ώστε ν’ αναδεικνύει τις υπέροχες συλλογές της μάρκας!

Το ονειρεμένο κατάστημα Yamamay, βρίσκεται στο κέντρο της Ρόδου, στο ισόγειο του Cairo Palace, επί της οδού Εθελοντών Δωδεκανησίων 32. Εκεί, θα βρούμε την απίθανη, εξωτική συλλογή της Υamamay- Καλοκαίρι 2017, που θα λατρέψουν και οι γυναίκες και οι άντρες και φυσικά τα παιδιά!

Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη συλλογή της εταιρείας, σύμφωνα με τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού. Αποτελείται από αμέτρητα μπικίνι & ολόσωμα μαγιό, καφτάνια, παρεό, πετσέτες, φορέματα, μπλούζες, ολόσωμες φόρμες, σορτς και παντελόνια και αναδεικνύει εξαιρετικά το γυναικείο σώμα καλύτερα από ποτέ!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ DENIM
Εδώ, το τζιν κυριαρχεί σε αμέτρητες μορφές! Από μαγιό, φα­νταστικά σορτσάκια και σαλοπέτες, μέχρι τσάντες, νεσεσέρ και σανδάλια που συμπληρώνουν τις εμφανίσεις σας όχι μόνο στην παραλία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

SEVENTIES
Seventies reloaded! Η capsule collection επαναφέρει το στυλ των ‘70s στο beachwear, στο ύφασμα και στο χρώμα. Φρέσκα σχέδια θυμίζουν τα "μίνι" μαγιό με χαμηλή μέση, κορδόνια, από λαμέ υφάσματα σε λαμπερά χρώματα, που χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη δεκαετία μόδας.
Το bandeau πολλαπλών εφαρμογών και το ολόσωμο με το βαθύ και σέξι ντεκολτέ είναι απαραίτητα.

RESORT
Η κομψότητα είναι τρόπος ζωής. H πολυτελής συλλογή κάψουλα σχεδιάστηκε για τη γυναίκα που θέλει να είναι άψογη κι ελκυστική ανά πάσα στιγμή, είτε πρόκειται για ένα απεριτίφ στην παραλία, είτε για πάρτι στην πισίνα ή σε σκάφος αναψυχής.
Το ολόλευκο ολόσωμο, από ύφασμα σαρμέζ με τα απίθανα βολάν στους ώμους, το μάξι φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι, που φοριέται και πάνω από το μαγιό για σοφιστικέ εμφανίσεις, το τοπ με βολάν και το υπέροχο ντραπέ ολόσωμο με ενίσχυση στο στήθος, με την αντίστοιχη ολόσωμη halter φόρμα αποτελούν τα πιο λαμπερά κομμάτια της σειράς.

SCULPT
Πρόκειται για τη σειρά shapewear παραλίας, κατασκευάζεται από το πρωτοποριακό ύφασμα SENSITIVE που σμιλεύει το σώμα και υποστηρίζει τις κα­μπύλες για μια αξιοζήλευτη σιλουέτα. Ψηλόμεσο μπικίνι και ολόσωμο σε μαύρο, βιολετί και βαθύ μπλε-μοβ, αλλά και σε υπέροχη, φίνα διχρωμία από λευκό και μαύρο ενισχύουν το "sculpt effect".

ANIMAL
Μοτίβα εμπνευσμένα από τις σαβάνες της Αφρικής, με άγρια ζώα, πουλιά και δέντρα, σε ασπρόμαυρα prints αλλά και σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου. Οι σειρές MALAO και GIOHAR περιλαμβάνουν μοντέλα μαγιό και beachwear για όλα τα γούστα, που συνοδεύουν τέλεια τις γραμμές IKELA και MADAGASCAR με Afro-chic στοιχεία.

POWER OF COLOURS
Πολύχρωμα prints που μας ταξιδεύουν στην εξωτική ατμόσφαιρα της Άπω Ανατολής. Στη σειρά αυτή, αναδεικνύεται απόλυτα η δύναμη των χρωμάτων, μια πολύχρωμη πανδαισία από prints που προτείνει ενδιαφέροντα mix and match κομμάτια και ταιριάζει απόλυτα με τα double faced σουτιέν της σειράς JOLLY, σε φλούο χρωματισμούς που αναδεικνύουν το μαύρισμα! Το Oriental στυλ αποτυπώνεται και σε υπέροχα μαγιό και ατμοσφαιρικά κομμάτια beachwear, όπως μακριές παντελόνες, φαρδιά φορέματα και καφτάνια με κρόσσια, με ανατολίτικη διάθεση.

MADE IN BRAZIL
Μικροσκοπικά τριγωνικά και bandeau μπικίνι, σε 8 διαφορετικά μοτίβα, σχεδιασμένα από νεαρούς Βραζιλιάνους γραφίστες, που γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει να ζεις δίπλα στη θάλασσα.

PASSE-PARTOUT
Μονόχρωμα κομμάτια που συμπληρώνουν χρωματικά όλες τις υπόλοιπες σειρές, προσφέροντας χιλιάδες συνδυασμούς και πωλούνται ξεχωριστά. 6 χρώματα και 12 διαφορετικά σχέδια, για όλους τους τύπους σιλουέτας. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας!

Διαβάστε ακόμη

Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από το ταξίδι του Γιώργου Τσαλίκη στη Ρόδο: «Ήταν ένα τάμα!»

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Μιρέλας Πάχου με τίτλο "Τα τυχερά τριφύλλια"

Νέο τραγούδι για τη Ροδίτισσα καλλιτέχνιδα Emmanouéla

Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορωνοϊό – Ακύρωσε τη συναυλία της στη Ρόδο

Χαμός σε Σύμη και Ρόδο για τη «Γη της Ελιάς» – Κοσμοσυρροή στα γυρίσματα

Συγκινημένος ο ιερέας των Απολλώνων μιλά για τον αγώνα ζωής του Τριαντάφυλλου (βίντεο)

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του Tριαντάφυλλου: «Θέλω να φύγει από το παιχνίδι» (βίντεο)

Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» στη Ρόδο