Δράσεις στο κέντρο της πόλης

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ πραγματοποίησε στο κέντρο της πόλης σειρά δράσεων, για την ενημέρωση των συμπολιτών μας, με στόχο την ενίσχυση του Αιμοδοτικού Κινήματος στην περιοχή μας.

Μέλη της ομάδας της ΠΕΝΕΑ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για την Εθελοντική Αιμοδοσία, τη Δωρεά Μυελού των Οστών και τη Δωρεά Βλαστοκυττάρων. Στην εκδήλωση δυναμικό παρών έδωσε ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή»,  ενώνοντας τις δυνάμεις του με το Σύλλογο Αιμοδοτών Άγιος Εφραίμ, ώστε να ενισχυθεί η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, μέσω της βοήθειας όσο το δυνατόν περισσότερων συνανθρώπων μας, οι οποίοι κάποια στιγμή της ζωής τους θα χρειαστούν αίμα.

Μάλιστα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι μετά από τη δειγματοληψία που πραγματοποιήθηκε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην πλατεία Κύπρου, η Παγκόσμια Τράπεζα Μυελού των Οστών απέκτησε σήμερα 10 νέους δότες.