Φυγή προς τα εμπρός για τον Ηρακλή Μαριτσών με εκλεκτό τον Πολιά

Δεν χρειάστηκε να κουραστεί ιδιαίτερα η νέα διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών στην προσπάθειά της να κλείσει άμεσα το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας.

Η πρώτη επιλογή ήταν ο Μιχάλης Πολιάς, η προσέγγιση έφερε μία γόνιμη συζήτηση κι αυτή με τη σειρά της οδήγησε, χωρίς  να περάσει από «αγκάθια»,  σε  συμφωνία.  

Η έναρξη της συνεργασίας των «ροπαλοφόρων» με το Μιχάλη Πολιά επισημοποιήθηκε μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:   

«To Δ.Σ. του Ηρακλή Μαριτσών είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Πολιά για την θέση του προπονητή της ομάδας. Ευχόμαστε στον νέο μας προπονητή καλή δύναμη, όρεξη για δουλειά, ώστε να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας.»

Πολιάς: «Υπόσχομαι δουλειά και  αφοσίωση»

Απόλυτα συνειδητοποιημένος ως προς το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει, όπως και για τις δυσκολίες που έχει να διαχειριστεί, δηλώνει στην «Ροδιακή» ο νέος τεχνικός του Ηρακλή.

Ο Μιχάλης Πολιάς ευχαριστεί τη διοίκηση του σωματείου για την εμπιστοσύνη της και υπόσχεται δουλειά και μόνο δουλειά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη νέα διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών που προτίμησε το πρόσωπό μου για να ηγηθώ της νέας προσπάθειας της ομάδας. Γνωρίζω πως πάω σ ‘έναν ιστορικό σύλλογο που έχει μία μεγάλη δυναμική. Ευελπιστώ φέτος,  με την παρουσία της νέας διοίκησης και τη δική μου, να γίνει μία καλύτερη πορεία από την αντίστοιχη περσινή.   Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι μία μεγάλη και απόλυτα αφοσιωμένη στην ομάδα, προσπάθεια. 

Έχουμε αργήσει, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά, όπως και να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν. Η γνώμη μου είναι πως η προσπάθεια θα πρέπει να στηρίζεται στο ντόπιο στοιχείο.  Είμαι βέβαιος πως τα παιδιά θα ανταποκριθούν πλήρως στη νέα πορεία που ξεκινάει».