Η Μεσαιωνική βραδιά Λίνδου

Από νωρίς το βράδυ, έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Ιουνίου, η Λίνδος βάζει τα καλά της για τη Μεσαιωνική βραδιά που πραγματοποιείται για μια ακόμη χρονιά.

Ντόπιοι και τουρίστες, θα ταξιδέψουν και φέτος πίσω στον χρόνο και θα ζήσουν... μεσαιωνικά, σε μια ξεχωριστή γιορτινή ατμόσφαιρα. Η βραδιά αναμένεται να είναι μια ξεχωριστή πολιτιστική και ψυχαγωγική ανάπαυλα στην πανέμορφη καλοκαιρινή Λίνδο του χθες και του σήμερα.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στην κεντρική πλατεία στις 8 το βράδυ  ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στις 21.20  στην πλατεία του Αγίου Στεφάνου. Παράλληλα, στην πλατεία θα υπάρχουν υπέροχα τοπικά εδέσματα, κρασί και μπύρα από την Ένωση Γυναικών "Λινδία Αθηνά".

 


Καλλιτέχνες οπως οι FORTISSIMO με τα ηλεκτρονικά βιολιά, το χοροθέατρο ΚΙΝΗΣΙΣ  αλλά και όπως κάθε χρονιά μοναδικά νούμερα στον αέρα και φωτιές, πρόκειται και φέτος να κλέψουν την παράσταση.

Ο καταπληκτικός τενόρος MASIS  θα σαγηνεύσει  ακουστικά το κοινό.
Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Δέσποινα Συμεωνίδου όπου θα μας ξεναγήσει  με την παρουσίαση του προγράμματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται απο τους πολιτιστικούς συλλόγους και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Να σημειωθεί ότι οι τιμητικές διακρίσεις που είχαν προγραμματιστεί στη Μεσαιωνική βραδιά  μεταφέρονται  για την Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού  όπου και η παρουσίαση των προσώπων  να πραγματοποιηθεί  με τον καλύτερο τρόπο  και με διάθεση περισσότερο χρόνο στο έργο των τιμωμένων προσώπων.