Γιορτή Μουσικής από «το Αμπερνάλλι»

Γιορτή Μουσικής θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη χρονιά το τριήμερο 7-8-9 Ιουλίου, από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου, "Το Αμπερνάλλι".

Στην εν λόγω γιορτή, θα δοθεί η ευκαιρία, σε νέους ταλαντούχους μουσικούς που δημιουργούν μουσικές μπάντες και σχήματα διαφόρων ειδών μουσικής, καθώς και επαγγελματιών μουσικών, να συνυπάρξουν, να ακουστούν και να δείξουν τη δουλειά τους. 

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τις μπάντες και τα μουσικά σχήματα που εναλλάσσονται στην κεντρική σκηνή!  
Οι παράλληλες δράσεις αφορούν αθλητισμό, ιππασία, επιτραπέζια παιχνίδια, περίπατους στο δάσος και φυσικά την οργανωμένη κατασκήνωση!

Τι είναι η γιορτή μουσικής
Η Γιορτή Μουσικής είναι μια δράση που ξεκίνησε το 2008 στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής και από τότε έχει μεγαλώσει και διαμορφωθεί σε αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: μια ΓΙΟΡΤΗ της μουσικής, με παράλληλες δράσεις και οργανωμένη κατασκήνωση, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι».

Από την έναρξή της, είναι μία δράση που πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ και της Κοινότητας Σορωνής Ρόδου.
Οι μπάντες και οι μουσικοί που θέλουν να πάρουν μέρος στη γιορτή, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο email ampernalli@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6975300157.