Το τέλος της σχολικής χρονιάς στο 3ο δημοτικό σχολείο Αφάντου

Στον κατάμεστο από κόσμο εξωτερικό χώρο  του 3ου δημοτικού σχολείου Άφαντου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη βράδυ  14 Ιουνίου  η γιορτή του τέλους  της σχολικής χρονιάς 2016-2017.

Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα με ένα πλούσιο πρόγραμμα  τα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου Αφάντου παρουσίασαν θεατρικές παραστάσεις, τραγούδια, χορούς  και μουσική και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων τοπικοί πολιτικοί και συνταξιούχοι δάσκαλοι των δημοτικών σχολείων Αφάντου όπως και  άτομα της σχολικής, και πολιτιστικής κοινωνίας του Αφάντου. Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του προς τα παιδιά της ΣΤ!  τάξεως  του σχολείου που από το επόμενο σχολικό έτος θα αρχίσουν στο γυμνάσιο, ο διευθυντής του 3ου δημοτικού  σχολείου Αφάντου κ. Διάκου Παναγιώτης τους ευχήθηκε με αισθήματα συγκίνησης, να προοδέψουν στις μελλοντικές σπουδές τους και να είναι καλοί και δημιουργικοί μαθητές όπως ήταν και στο 3ο δημοτικό σχολείο. 

 


Σημαντικός παράγοντας που βοήθησε στην επιτυχία της εκδήλωσης ήταν και ο υπό σύσταση Σύλλογος Φίλων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αφάντου, τα μέλη του οποίου και φρόντισαν το στήσιμο της γιορτής και την ηχητική επένδυση της εκδήλωσης.

Η βραδιά τελείωσε με χορούς και αποχαιρετιστήριο πάρτι όπου την ορχήστρα την πλαισίωναν παλιοί μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου Αφάντου.

(Φωτορεπόρτερ: Γιώργος Νικολής)