Ιάλυσος: Μένει ο Ρίκκα, απέκτησε και Δήμα

Σε δυο σημαντικές ανακοινώσεις προέβη η Διοίκηση του Ιάλυσου. Η μία αφορά τον «δικό του» Αντώνη Ρίκκα και η άλλη τον Γιώργο Δήμα ο οποίος στο παρελθόν ειχε φορέσει την φανέλα της Ρόδου.

Πιο αναλυτικά για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Ρίκκα η ανακοίνωση αναφερει:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Ρίκκα. Ο Αντώνης θα παραμείνει στην ομάδα μας για ακόμα ένα χρόνο και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και πάλι στον Ιάλυσο. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά ευτυχώς έκλεισε καλά. Φέτος ξεκινάμε με ένα και μοναδικό στόχο. Υπόσχομαι να τον πετύχουμε.»

Ο Ιάλυσος εκτός από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Ρίκκα , απέκτησε τον 32χρονο μέσο Γιώργο Δήμα, ο οποίος εκτός από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Πύδνα Κίτρους φόρεσε στο κοντινό παρελθόν και την φανέλα της ομάδας της Ρόδου, αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις .

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου για τον Δήμα αναφέρει:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΑ. Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 14 Σεπτεμβρίου 1985 , έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει παραστάσεις από Β και Γ εθνική ενώ αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου, τη Ρόδο, την Πύδνα Κίτρους κ.α. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος θα αγωνιστώ με τα χρώματα του Γ.Α.Σ Ιάλυσος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και τα 70 χρόνια της ομάδας να τα γιορτάσουμε στη Β εθνική.»