Μαθητές του «Πινόκιο»  ξεναγήθηκαν στη Ροδιακή

Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισαν χθες το πρωί οι εγκαταστάσεις της εφημερίδας "Η Ροδιακή", αφού 14 μαθητές του παιδικού σταθμού "Πινόκιο" πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές ενημερώθηκαν με μεγάλη προσοχή από τον υπεύθυνο του πιεστηρίου της εφημερίδας κ. Σεραφείμ Φλώρο, για τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται η έκδοσή της, οι ώρες που οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα δουλεύουν αλλά και το πως λειτουργούν όλα τα τμήματα της.


Ο κ. Φλώρος τους εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο αναμιγνύεται το νερό και το μελάνι προκειμένου να τυπωθούν τα γράμματα και οι φωτογραφίες στο χαρτί, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτή παίρνει τη μορφή που γνωρίζουμε.

Μετά τη συζήτηση που είχαν με τον κ. Φλώρο, οι μαθητές περιηγήθηκαν στα τεράστια μηχανήματα του πιεστηρίου της εφημερίδας, ενώ φεύγοντας πήραν μια "φρέσκια" εφημερίδα στο χέρι!


Ονόματα παιδιών: Άγγελος Αποστολόπουλος, Άγγελος Κουντούρης, Μιχάλης Ζαχαριάδης, Γεωργία Γιωργαρά, Τσαμπίκα Κορκίδα, Εβίτα Γανωτάκη, Ριντιόν Μάλε, Τσαμπίκος Κούρτης, Χρήστος Παναγιωτίδης, Παύλος Σκυλλάς, Αλέξανδρος Σουπεργιτζής, Μαίρη Μανιώτη, Έλενα Καραγιάννη, Χαγιάτ Μπεκίρογλου, Γιώργος Δημακάκος και Μανώλης Καραμαρίας.


Όνομα νηπιαγωγού: Ραφαέλα Καβάσιλα.

Όνομα υπεύθυνης νηπιαγωγείου: Εύη Χιωτάκη