Νέα διοίκηση στον αγροτικό συνεταιρισμό Αρχαγγέλου

Ύστερα από πολύμηνη διοικητική παράλυση και αφού κατεβλήθη  προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μελών του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ από ομάδα πρωτοβουλίας ενημέρωσης  των συνεταίρων, πραγματοποιήθηκαν εκλογές  για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εποπτικού Συμβουλίου.

Με ορατό τον κίνδυνο ,  ο Συνεταιρισμός Αρχαγγέλου να τεθεί για πάντα εκτός λειτουργίας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ελαιοπαραγωγούς του Αρχαγγέλου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, έγινε κινητοποίηση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τα  διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παλαιότερος Συνεταιρισμός  της Ρόδου.

Η προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μελών του Συνεταιρισμού είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη συμμετοχή των μελών  του στις εκλογές  που πραγματοποιήθηκαν με μυστική ψηφοφορία και παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, στην αίθουσα του Γυμνασίου  Αρχαγγέλου  στις 10 του τρέχοντος μηνός. Από τις εκλογές που έγιναν στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται κατά σειρά οι παρακάτω:

Επίθετο    Όνομα     Πατρώνυμο
Κολαϊνής    Ιάκωβος    Τσαμπίκος
Τσακίρης     Μιχαήλ    Νικόλαος
Αφαντενός    Μιχαήλ    Νικόλαος
Ντάκας     Νικόλαος    Παναγιώτης
Λεβέντης     Κωνσταντίνος    Ιάκωβος
 
Ως  αναπληρωματικά μέλη  εκλέγονται κατά σειρά είναι οι παρακάτω:
Γιακουμάκης     Γεώργιος    Νικόλαος
Δαμιανός     Τσαμπίκος    Γεώργιος
Χατζηνικολού    Αναστάσιος    Αντώνιος
Πατσάης     Μιχαήλ    Παναγιώτης

Στο Εποπτικό Συμβούλιο εξελέγησαν και οι τρεις υποψήφιοι κατά σειρά όπως παρακάτω:
Κολιάδης     Νικόλαος    Αντώνιος
Αφαντενός    Νικόλαος    Παναγιώτης
Πολυχρόνης     Γερμανός    Γεώργιος

Επίσης, στις 13 του τρέχοντος μηνός έγινε  με μυστική ψηφοφορία η συγκρότηση του νέου  Διοικητικού Συμβουλίου  όπως παρακάτω:
Κολαϊνής     Ιάκωβος     Πρόεδρος
Λεβέντης    Κωνσταντίνος    Αντιπρόεδρος
Τσακίρης     Μιχαήλ    Γραμματέας
Ντάκας    Νικόλαος    Ταμίας
Αφαντενός    Μιχαήλ    Μέλος

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι πρώτη προτεραιότητα του νέου Δ.Σ είναι η άμεση αντιμετώπιση του φλέγοντος ζητήματος της έκδοσης άδειας λειτουργίας  για το ελαιοτριβείο από την αρμόδια υπηρεσία ως και η ρύθμιση των οφειλών του Συνεταιρισμού προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς φορείς.
Για το  Δ.Σ.
Ο   Πρόεδρος
Ιάκωβος Κολαϊνής