Το ερχόμενο Σάββατο το «Swim Marathon Beach Party»

Συνεχίζει τις διοργανώσεις με προπονητικό χαρακτήρα για φιλανθρωπικό σκοπό ο Απόλλων Ρόδου ώστε να γνωρίσουν όσο γίνεται περισσότεροι τα αθλήματα αντοχής. Στο πλαίσιο αυτό, ο τριαθλητικός σύλλογος θα διοργανώσει το Swim Marathon Beach Party στην παραλία Τσαμπίκα το ερχόμενο Σάββατο.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, θα υπάρξει ταυτόχρονη εκκίνηση και για τις δυο ομάδες στα 1500μ. και στα 3,8χλμ. από το σημείο μπροστά στο “CABANA BEACH BAR” και ώρα 17:00.

Οι αθλητές που θα κολυμπήσουν 1500μ. θα πάνε δεξιά, δηλαδή από τη σημαδούρα Α’ προς τη Β’ και τη Γ’ με επιστροφή στην Α’ για τον πρώτο γύρο (750m). Εν συνεχεία θα επαναλάβουν την κολυμβητική διαδρομή για να τερματίσουν. Οι αθλητές που θα κολυμπήσουν 3,8χλμ. (IRONMAN DISTANCE) θα πάνε προς τα αριστερά, δηλαδή τη σημαδούρα Α’ προς Β’ και Δ’ (παράλληλα με την ακτή) και επιστροφή στην Α’ για τον πρώτο γύρο (1,9km). Εν συνεχεία θα επαναλάβουν την κολυμβητική διαδρομή για να τερματίσουν.

Ο κάθε αθλητής θα χρονομετρηθεί και για την κατηγορία IRON SWIMM, ενώ οι τρεις πρώτοι θα πάρουν κύπελλα.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο τόσο στα 3,8χλμ. όσο και στα 1500μ..

Στο κόστος 10€ θα περιλαμβάνεται ποτό επιλογής ή αναψυκτικό ή χυμός και ένα από τα παρακάτω:
hot dog και πατάτες
μπακέτα κοτόπουλο και πατάτες
μπακέτα αλλαντικά και  πατάτες
τορτίγια κοτόπουλο και πατάτες
τορτίγια αλλαντικά και πατάτες
τορτίγια σολομό και πατάτες

Τα έσοδα από την εκδήλωση και ό, τι άλλα χρήματα επιθυμεί να δώσει ο καθένας μας ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΝΟΣΟ.

Πληροφορίες εγγραφές στο nxrodos@otenet.gr ή 6944725253.