Στην Α2 τελικά το «Ροδίων Άθλησις»

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση πλέον να δημιουργηθεί η pre league, σύμφωνα με τα  όσα γνωστοποίησε αρχικά στα σωματεία η ΕΟΠΕ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία του βόλεϊ, αδυνατεί να δεχθεί την πρόταση των συλλόγων που η ίδια έχει συμπεριλάβει στην κατηγορία, να γίνει δηλαδή  το πρωτάθλημα της pre league με δέκα συλλόγους, εξαιτίας του ορίου συμμετοχής στην κατηγορία με βάση την προκήρυξη, δώδεκα ομάδων.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες,  οι δέκα δέχονται να αγωνιστούν σε επίπεδο ανώτερο από τηνΑ2, αλλά η ΕΟΠΕ δεν θέλει να βρεθεί μπροστά σε ενστάσεις και προσφυγές, που πιθανόν να έχουν ήδη ετοιμάσει σύλλογοι που έμειναν…απ έξω!!! Υπάρχει δηλαδή ένα νομικό πλαίσιο, που ούτε η Ομοσπονδία αλλά και οι σύλλογοι μπορούν να παρακάμψουν.

Έτσι λοιπόν όλες αυτές οι δέκα ομάδες και μεταξύ τους και το «Ροδίων Αθλησις», θα παίξουν στην Α2, αλλά μέχρι χθες η ΕΟΠΕ, δεν είχε καν προαναγγείλει τις προϋποθέσεις της λειτουργίας της Α2 με τους νέους κανόνες διεξαγωγής της  και τους νέους Ομίλους της, στους οποίους θα συμπεριλαμβάνονται οι δέκα ομάδες.

Ωστόσο στα πλαίσια της προετοιμασίας το «Ροδίων», έχει κάνει τις επαφές του μεταγραφικά για να παίξει στην μια ή την άλλη κατηγορία. Όπως έγινε γνωστό θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες και μετά τις ανακοινώσεις της ΕΟΠΕ, στην απόκτηση τριών αθλητών όπως έχει ήδη προαναγγελθεί.