Με Καραβόλια ο Δαμάγητος, αισιοδοξεί για το γηπεδικό

Από τη στιγμή του σχηματισμού της νέας διοίκησης του Δαμάγητου υπό το Σπύρο Χατζηστεφάνου ήταν γνωστό, πως το μεγάλο φαβορί να διαδεχθεί το Βαγγέλη Χατζηαντωνίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήταν ο Σάββας Καραβόλιας.

Αφού συμφώνησαν στις τελευταίες λεπτομέρειες, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τη διοίκηση του συλλόγου να υπόσχεται στο Σάββα Καραβόλια την απόλυτη στήριξή της, να του εύχεται κάθε επιτυχία και ταυτόχρονα να εκφράζει την αισιοδοξία της για το αίσιο τέλος της προσπάθειας επιστροφής της ομάδας στη φυσική έδρα της.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:  

«Ο Α.Π.Σ. Δαμάγητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασία με τον Σάββα Καραβόλια, έναν έμπειρο και καταξιωμένο τεχνικό με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες που ταιριάζουν απόλυτα με σκέψεις του Δ.Σ. για μία νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Η συνεργασία με το νέο προπονητή της ομάδας μας σημαίνει ταυτόχρονα τη ριζική αλλαγή στην όλη λειτουργία του σωματείου μας.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δαμάγητος ευελπιστεί ταυτόχρονα στην άμεση ολοκλήρωση της τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα στο γήπεδο Θεολόγου, κάτι που μέχρι τα μέσα Ιουλίου περίπου θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά το γραφειοκρατικό κόλλημα τόσων ετών, δίνοντας περισσότερη ελπίδα και όρεξη για αθλητισμό στους νέους του χωριού μας και όχι μόνο, μας βρίσκει ομόφωνους να στηρίξουμε το πολυετές πλάνο το οποίο μας κατέθεσε ο νέος μας προπονητής.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον προπονητή Σάββα Καραβόλια, του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής  και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο και εγχείρημα το οποίο αναλαμβάνει, έχοντας την πλήρη στήριξή μας».