Κοντά σε Στεφανίδη, Κεφάλα ο Φοίβος

Στον Φοίβο επικράτησε ηρεμία χθες και κατά πάσα πιθανότητα, το ίδιο θα συμβεί και σήμερα.

Ωστόσο εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς γίνονται επαφές και συζητήσεις προς την κατεύθυνση να δημιουργηθεί μια πολύ δυνατή ομάδα, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Οι περιπτώσεις που επιδιώκουν να ολοκληρώσουν οι Διοικούντες την ομάδα είναι εκείνη του 32χρονου φορ της Ρόδου  Γιάννη Στεφανίδη με τον οποίο οι επαφές και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν απομένουν, παρά μόνο οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην ομάδα της Κρεμαστής.

Σε καλό δρόμο θεωρείται πώς είναι η περίπτωση επανένταξης στο ρόστερ της ομάδας του γκολκίπερ Μιχάλη Κεφάλα, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο έτερος γκολκίπερ μεγάλης εμπειρίας που θα πάρει ο Φοίβος, μετά τον Γιώργο Μήλιο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ανακοινώσεις για τις δυο αυτές περιπτώσεις. Ωστόσο εκείνο που διαρρέει προς τα έξω, είναι πώς ο Φοίβος εξετάζει μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή από τον εκτός Ρόδου ποδοσφαιρικό χώρο, για τον οποίο θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.