Ενωσιακό γήπεδο: Να είναι καλορίζικο και πηγή δημιουργίας!

Μία όμορφη και συγκινητική βραδιά έζησαν, όσοι τίμησαν με την παρουσία τους προχθές Κυριακή,  την εκδήλωση της ΕΠΣΔ για τα εγκαίνια του νέου ενωσιακού γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.

 Η αυλαία άνοιξε το απόγευμα, με το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις παιδικές ομάδες του Ευκλή και του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω, οι οποίες κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους ομίλους Ρόδου και Βορείου Συγκροτήματος αντίστοιχα.

Τα παιδιά είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά, παραλαμβάνοντας τα αναμνηστικά διπλώματά τους, τους παλαίμαχους διεθνείς άσσους Γιώργο Καραγκούνη, Βασίλη Τσιάρτα, Γιάννη Γκούμα και Γιάννη Αμανατίδη, που έδωσαν το παρών μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές και τους εκπαιδευτές της σχολής UEFA Pro, που διοργανώνεται στη Ρόδο, με όλο τον κόσμο να θυμάται τον άθλο της Εθνικής ομάδας το 2004 και να χαρίζει απλόχερα το χειροκρότημά του στους τότε πρωταγωνιστές. Τη δική τους ξεχωριστή στιγμή χάρηκαν και οι εκπρόσωποι του Δαμάγητου και των Ατρόμητων, στους οποίος απονεμήθηκε το Κύπελλο Ήθους για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Στη συνέχεια , ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Γιώργος Παυλίδης, ανέγνωσε το πρακτικό της απόφασης των μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας, για την ονομασία της εγκατάστασης ως «ενωσιακό γήπεδο Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου».

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ


Την οικογένεια του αείμνηστου προέδρου της Ένωσης εκπροσώπησε η κόρη του Νικολέττα, η οποία αφού παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον επικεφαλής της διοργανώτριας Παναγιώτη Διακοφώτη, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, με τους παραβρισκόμενους να θυμούνται με συγκίνηση τον σπουδαίο πατέρα της και να τιμούν τη μνήμη του με το ζεστό χειροκρότημά τους.

Ακολούθησε ο Αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Νεκτάριος Πόκκιας, συνεπικουρούμενος από τον πατέρα Θεόδωρο Πασπάτη (παλαιός διαιτητής) και το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων, από τον Παναγιώτη Διακοφώτη και τον αρχηγό της Εθνικής του 2004, Γιώργο Καραγκούνη. Ο τελευταίος, μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και βοηθό του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα, Κώστα Τσάνα, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της βραδιάς ήταν αφιερωμένο στη βράβευση των ανθρώπων, που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε το όνειρο της δημιουργίας του νέου ενωσιακού γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» να γίνει πραγματικότητα.

Η ΕΠΣΔ τίμησε τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο (οι δύο τους δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν να στηρίζουν, με όλες τις δυνάμεις τους, τον αθλητισμό), τον αντιπεριφερειάρχη Φιλήμωνα Ζαννετίδη, τον αντιδήμαρχο Ρόδου Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου, τον περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Μπαριανάκη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Καρατζιά, τον πρόεδρο της Κοινότητας Κοσκινού Νίκο Μανωλάγκα, την πρόεδρο της ΑΝ. ΔΩ. Βασιλική Ξεπαπαδάκη,  τους ηλεκτρολόγους Βασίλη Μανωλά και Νίκο Σεβαστάκη, καθώς και την εταιρεία Blue Star Ferries, ως το μεγάλο χορηγό της Ένωσης.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ


Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ με αφορμή την τελετή εγκαινίων του νέου ενωσιακού γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» ευχαριστούν όλους όσοι παραβρέθηκαν στη γιορτή των εγκαινίων (εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παράγοντες σωματείων, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και φίλαθλοι), αναφέροντας στη σχετική ανακοίνωση «το σημερινό αποτέλεσμα είναι το επιστέγασμα της αρμονικής συνεργασίας πολλών φορέων και ατόμων και της δημιουργικής φαντασίας, επιμονής και σκληρής δουλειάς της  Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, προεξάρχοντος του Προέδρου αυτής. Ευχαριστούμε όλους τους επίσημους προσκεκλημένους οι οποίοι με τις δηλώσεις τους επεσήμαναν το αυτονόητο -ότι κάτι πολύ δημιουργικό κινείται στο χώρο του ερασιτεχνικού Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Επιτέλους τα έργα μιλούν, εμείς απλά συνεχίζουμε .......σεβόμενοι την ιστορία μας προσηλωμένοι στις αρχές μας -καλορίζικο το νέο Ενωσιακό.»

Επιπλέον, η ΕΠΣΔ ευχαριστεί τα σωματεία του Ευκλή και του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω, που ομόρφυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους διαιτητές του αγώνα Σπύρο Τσέτσο, Θωμά Αλεξίου και Πολύκαρπο Αναστασόπουλο και τους χορηγούς της γιορτής:
ΒΑΠ Κουγιός Α.Β.Ε.Ε., Αυγουστίνος, Φούρνοι Νικολή, Παπακωνσταντίνου Εμμανουήλ-χωματουργικές εργασίες και Πυροπροστασία Ρόδου.  Επίσης, τη δικηγόρο Ματσίγκου Χάρις και το προσωπικό της Ένωσης.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ