Σε γερές βάσεις το νέο ξεκίνημα του Αστέρα Μασσάρων

Η παραμονή του Ερτζάν Κιλασίν στον Αστέρα Μασσάρων προφανώς και δεν μπορεί να αξιολογηθεί ως μία απλή εξέλιξη ρουτίνας. 

Με δεδομένο πως πρόκειται για μία από τις «σημαίες» του συλλόγου, η απόφασή του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε στα χέρια του, συνιστά αφ’ ενός την απόδειξη της διάθεσης της νέας διοίκησης του Μιχάλη Χατζηκώστα να στηρίξει το νέο ξεκίνημα της ομάδας σε γερές βάσεις, αφ’ ετέρου δε στέλνει μήνυμα στους υπόλοιπους  ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας και όχι μόνο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση του Αστέρα πλέκει το εγκώμιο του Ερτζάν Κιλασίν, τονίζοντας:

«Ενώ είχε προτάσεις από άλλες ομάδες, αποφάσισε να μείνει σε εμάς, γιατί είναι ένας από εμάς. Ο Ερτζάν έχει ταυτιστεί με τη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου μας. Τούτη την ανανέωση την ανέλαβε προσωπικά ο πρόεδρος, συμβάλλοντας τα μέγιστα. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Πέρα από την παραμονή του Ερτζάν Κιλασίν, το σωματείο των Μασσάρων ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τους επιθετικούς μέσους Μιχάλη Λούππο και Μάριο Χατζημανώλη, καθώς και την απόκτηση από τον Κλεόβουλο του ακραίου αμυντικού Νεκτάριου Πέθακα.  

«Ψήνει» το «καυτό» δίδυμο
Η παραμονή του επιθετικού Γιώργου Πλαγγέντη, καθώς και η απόκτηση του αδερφού του και επίσης επιθετικού Λευτέρη, που αγωνίστηκε φέτος για λογαριασμό του Διγενή, είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος των Μασσαρενών. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν το βασικό επιθετικό δίδυμο του Αστέρα την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.