Σημαντικές ανανεώσεις και στόχοι για τον Ηρακλή Μαριτσών

 Αίσιο τέλος είχε για τους ανθρώπους του Ηρακλή Μαριτσών η προσπάθεια να διατηρήσουν ντυμένους στα χρώματα της ομάδας τους, τους  Γιάννη Τσούφιο και Κώστα Παπακωνσταντή.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να παραμείνουν, αποτελώντας μέρος της βάσης πάνω στις οποίες θα δημιουργήσει ο Μιχάλης Πολιάς την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού συνεχίζονται, με τους «ροπαλοφόρους» να περιμένουν την απάντηση καταρχήν του Γιώργου Ανδρεόπουλου, με τον οποίο τα είπαν μεν, ωστόσο προς το παρόν, χωρίς να έχει γεφυρωθεί η μεταξύ τους διαφορά.

«Κυνηγάει» Λυριστή-Πλύγκο

Εν τω μεταξύ και στην προσπάθειά της να αναβαθμίσει ποιοτικά τον Ηρακλή, η διοίκησή του φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό τους μεσοεπιθετικούς Μιχάλη Λυριστή και Μιχάλη Πλύγκο. Υπενθυμίζεται, πως οι «ροπαλοφόροι» είχε δείξει ενδιαφέρον για τους δύο ποδοσφαιριστές τον περασμένο Ιανουάριο, τον καιρό που αγωνίζονταν στον Κλεάνθη. Οι άνθρωποι του συλλόγου των Μαριτσών ελπίζουν ως τούτη τη φορά θα σταθούν πιο τυχεροί.