Έτοιμη για τα μπαράζ η Καλλιθέα

Αύριο το πρωί αναχωρεί η αποστολή της Καλλιθέας για την Αθήνα όπου θα συμμετάσχει στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ’ εθνική.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου πραγματοποίησαν χθες το βράδυ την τελευταία τους προπόνηση εν όψει των καθοριστικών αυτών αγώνων καθώς στην αποψινή συγκέντρωσή τους θα περιοριστούν σε χαλαρές ασκήσεις και περισσότερο θα μιλήσουν για τα του ταξιδιού και φυσικά για τα μπαράζ.

Η Καλλιθέα έδειξε να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση στο πρόσφατο φιλικό της παιχνίδι με ομάδα επιλέκτων αθλητών, όπως ο Αντώνης Σκλήβας και ο Δημήτρης Μπινιάκου που αγωνίστηκαν φέτος σε Καβάλα και Ηρακλή αντίστοιχα, και παρά το γεγονός ότι θα στηριχθεί σε λίγους παίκτες στα ματς της Αθήνας (Σκορδάλης, Μπιλλιάς, Κούρος Γ., Κούρος Π., Συμιακός, Γυφτάκης, Μήτσης και Εκινέ μόνο στο τελευταίο παιχνίδι) είναι έτοιμη να διεκδικήσει την ιστορική της άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι η Καλλιθέα αγωνίζεται αύριο το απόγευμα (16.00’) στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου με πρώτο αντίπαλο τον Ίκαρο Ικαρίας και η αποστολή θα αναχωρήσει αρκετά νωρίς προκειμένου να έχει κάποιο χρονικό περιθώριο ξεκούρασης από το ταξίδι πριν το τζάμπολ.