Παντελίδης και Αργυρίου στο «στόχαστρο» της Ρόδου

  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του προπονητή της Ρόδου, Πάρη Ανδράλα, καθώς και των ανθρώπων της διοίκησης του συλλόγου, με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των «ελαφιών». 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρόοδος που έχει συντελεστεί είναι σημαντική και εντός των επόμενων ημερών οι άνθρωποι του συλλόγου θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν την πρώτη «φουρνιά» των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της φιλόδοξης νέας πορείας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ρόδος δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον και βρίσκεται αρκετά κοντά, σε δύο ποδοσφαιριστές του Ιωνικού που ξεχώρισαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

 Ο πρώτος είναι ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Παντελίδης, γιος του πρώην προπονητή των «ελαφιών» Σάββα Παντελίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Νίκαιας τα προηγούμενα τρία χρόνια. Όσο για τον δεύτερο, στο μεταγραφικό στόχαστρο έχει μπει ο 28χρονος επιθετικός Μάριος Αργυρίου. Ο πρώτος σκόρερ του Ιωνικού στο φετινό πρωτάθλημα έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ, της Προοδευτικής, του Μανδραϊκού, του Βύζαντα Μεγάρων, της Νέας Ιωνίας, του Ατρόμητου Πειραιά και πριν από αυτή των Νικαιωτών, του Εθνικού Πειραιώς.   

Ο επιθετικός του Ιωνικού, Μάριος Αργυρίου είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόδου   Ο επιθετικός του Ιωνικού, Μάριος Αργυρίου είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόδου