Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Φοίβο και Αξιώτη

Ένα από τα θέματα που «καίει» ιδιαίτερα τον Φοίβο, είναι αυτό της ανανέωσης της συνεργασίας του Λάκη Αξιώτη.

Ο 27χρονος μέσος δεν έχει ακόμα ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα της Κρεμαστής. Υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τη διοίκηση, αλλά δεν βρίσκεται ακόμα σημείο επαφής, καθώς πέρα από την οικονομική διαφορά, υπάρχουν και επαγγελματικοί λόγοι που κρατούν στο Καστελλόριζο τον παίκτη.

Η Διοίκηση του Φοίβου είναι σε διαρκή επαφή με τον παίκτη, σε μια προσπάθεια να κλείσει την… ψαλίδα και ο παίκτης να είναι και τη νέα περίοδο κοντά στην ομάδα. Υπάρχει μάλιστα ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ομάδας που θέλουν …την σημαία στον ιστό της.

Παράλληλα πληροφορίες ανέφεραν πώς η εβδομάδα αυτή είναι καθοριστική για την ποδοσφαιρική συνέχεια του παίκτη, καθώς όπως αναφέρεται έχει δεχθεί προτάσεις κι από ομάδες της Α΄Κατηγορίας, τον Άρης Αρχ., τον Κλεάνθη και τον Απόλλωνα Καλυθιών και στις οποίες ο παίκτης πρέπει να απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ενδιαφέρον για Καλημέρη
Στο μεταξύ ο Φοίβος έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 31χρονου Κώστα Καλημέρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Κλεάνθη. Ο παίκτης είχε πέρυσι φορώντας την φανέλα του ΑΕΡΑ και του Κλεάνθη, 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας σημειώσει μάλιστα και 4 γκολ.

Για το θέμα αυτό φυσικά και θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως και τις επόμενες ώρες.

Ανακοίνωσε Στεφανίδη
Στο μεταξύ όπως είχε προαναφερθεί, ο Φοίβος απέκτησε τον 32χρονο φορ Γιάννη Στεφανίδη, για τον οποίο υπήρξε η ανάλογη ανακοίνωση από τη διοίκηση στην οποία αναφέρονται τα εξής:   

«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Γιάννη Στεφανίδη από τη Ρόδο. Από σήμερα ο Γιάννης ανήκει στην οικογένεια του Φοίβου και η απόκτησή του μας γεμίζει αισιοδοξία όσον αφορά την νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας»