Ρόδος: Το νέο σημείο υγείας και ομορφιάς στο νησί  των Ιπποτών από τον Ιατρικό Όμιλο CDM Medical Group

Ο Ιατρικός Όμιλος CDM Medical Group σας προσκαλεί στα εγκαίνια της νέας κλινικής στη Ρόδο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 8 μ.μ, στην κλινική της Ρόδου, Εθνάρχου Μακαρίου 28 (Cairo Palace).


Σε ένα λαμπερό πάρτι γνωριμίας θα είναι προσκεκλημένες προσωπικότητες από τον επιστημονικό, πολιτικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο των Δωδεκανήσων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού της Ρόδου για τις υπηρεσίες αισθητικής & κλινικής δερματολογίας, πλαστικής χειρουργικής και μεταμόσχευσης μαλλιών, που προσφέρει ο Όμιλος με τη νέα κλινική στο νησί των Ιπποτών, αλλά και  η γνωριμία των καλεσμένων, με τα ιατρικά και διοικητικά στελέχη του Ομίλου.

Ο όμιλος CDM Medical Group αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine, μια πρότυπη κλινική που ασχολείται με όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, και την Advanced Hair Clinics, τη βραβευμένη ως η Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Την έμπνευση για τη δημιουργία ενός τέτοιου ομίλου είχαν, η Δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα και ο Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής.

Η Cosmetic Derma Medicine και η Advanced Hair Clinics φιλοξενούν σε έναν υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όσους αναζητούν συνέπεια και επαγγελματισμό στις υπηρεσίες.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ιατρικός όμιλος CDM Medical Group λειτουργεί ήδη ένα δίκτυο έξι κλινικών σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης προβλέπει τη διεύρυνση  του δικτύου των κλινικών του μέχρι το τέλος τους έτους.

Info:   www.cosmeticdermamedicine.gr
/ www.advancedhairclinics.gr
Αθήνα: (+30) 210 6980451
Κηφισιά: (+30) 210 6232220
Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240
Πάτρα: (+30) 2610 226562
Ρόδος: (+30) 22410 32700
Λεμεσός: (+357) 25251040

info@cosmeticdermamedicine.gr / info@advancedhairclinics.gr