Δεν θα μπει στις διενέξεις για το νοσοκομείο Ρόδου

Δεν προτίθεται να μπει στις διενέξεις του Νοσοκομείου της Ρόδου, ειδικά από τη στιγμή που…δεν τον καλεί κανείς, δήλωσε, προχθές, ο συμπατριώτης μας Αντιπρόεδρος της Βουλής, καθηγητής Κρεμαστινός.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το θέμα του νοσοκομείου και την αναστάτωση που φαίνεται ότι επικρατεί τελευταία, δήλωσε: «Εγώ έχω πει ότι αν με καλέσουν στο νοσοκομείο, όποιος με καλέσει επισήμως, ευχαρίστως θα προσφέρω.

Όπως ξέρετε, έχει συνδεθεί το νοσοκομείο μ’ εμένα, και έκανα ό,τι μπορούσα για να είναι όσο γίνεται το δυνατόν καλύτερο. Από ένα σημείο και πέρα δεν με καλεί κανένας. Και αφού δεν με καλεί εγώ γιατί να τρέχω και να μπαίνω στις διενέξεις του νοσοκομείου;».

Όπως είπε ο κ. Κρεμαστινός, ευχαρίστως να βοηθήσει ενωτικά αλλά όχι να βρίσκεται στο πλευρό του ενός ή του άλλου. «Δεν θέλω, δηλαδή, να ρίξω λάδι στη φωτιά», είπε και συμπλήρωσε: «Εγώ λέω, αν με καλέσουν, ενωτικά είναι βέβαιο ότι θα προσφέρω. Εάν δεν με καλέσουν εγώ δεν προσφέρομαι ν’ ανακατευτώ στις διενέξεις του νοσοκομείου και να υποστηρίξω τον άλφα ή τον βήτα. Εάν πιστεύουν ότι μπορώ να προσφέρω, ας με καλέσουν. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για το νοσοκομείο».

Θύμισε, μάλιστα, ότι το συνέδεσε με το Πανεπιστήμιο ενώ είναι συνδεδεμένο και με το νοσοκομείο Αττικόν, του οποίου είναι μέλος. Επίσης, ότι, επανειλημμένως , ήρθαν καθηγητές εδώ να διδάξουν, κάτι όμως που σταμάτησε από τότε που δεν τον καλούν.

Και κλείνοντας επανέλαβε: «Εγώ ευχαρίστως να προσφέρω. Με καλούν εντός και εκτός Ελλάδος, μόνο στο νοσοκομείο της Ρόδου δεν με καλούν. Γιατί εγώ να προσέλθω; Δεν είναι ότι δεν θέλω αλλά δεν θέλω να μπω στις διενέξεις των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο νοσοκομείο».