Παρενέβη ο γερανός για να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα στο Μαντράκι Ρόδου

Μέχρι και η παρέμβαση γερανού χρειάστηκε χτες το μεσημέρι στη μαρίνα Μαντρακιού, για να απομακρυνθούν αυτοκίνητα που ήταν παράνομα παρκαρισμένα μέσα σε αυτήν και εμπόδιζαν την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, παρά το γεγονός ότι υπάρχει σήμανση και κίτρινες γραμμές μέσα στη μαρίνα που απαγορεύουν τη στάθμευση των οχημάτων, εντούτοις κάποιοι τα αγνόησαν και στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους.

Όταν αργότερα χρειάστηκε να έρθει βυτίο με καύσιμα για τις ανάγκες των σκαφών της μαρίνας, ήταν αδύνατο να κάνει τον εφοδιασμό με αποτέλεσμα η υπεύθυνη εταιρία να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές και να ειδοποιηθεί γερανός, που μετακίνησε τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα και διευκόλυνε τη διέλευση του βυτίου.


Σημειώνεται ότι το παράνομο παρκάρισμα φέτος έχει εξελιχθεί σε… μεγάλη πληγή για την πόλη της Ρόδου, καθώς οι χώροι στάθμευσης δεν επαρκούν με αποτέλεσμα ντόπιοι και ξένοι να αναγκάζονται να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όπου βρουν παρά το γεγονός ότι δημιουργούν προβλήματα.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος χώρος, δηλαδή ο δρόμος μπροστά από το ΚΟΝ ΤΙΚΙ μέχρι και το φάρο γεμίζει κάθε μέρα από αυτοκίνητα, τα οποία εμποδίζουν την είσοδο και έξοδο των ιδιοκτητών από τα σκάφη τους, αν και ο χώρος μπροστά από αυτά θεωρείται ιδιωτικός χώρος και απαγορεύεται η στάθμευση.