Έτοιμος για Φυλακούρη  και Διακουράκη ο Απόλλων

Έτοιμος να «τελειώσει» άλλες δύο σημαντικές μεταγραφές είναι ο Απόλλων Καλυθιών.  

Το μόνο που απέμενε για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με το Μιχάλη Φυλακούρη ήταν η αποδέσμευσή του από τον Ιάλυσο και από τη στιγμή που ο έμπειρος αμυντικός έχει από χθες την ελευθέρα του τα χέρια του, μόνο η διευθέτηση των τελευταίων διαδικαστικών λεπτομερειών έμεινε για να ανακοινωθεί κι επισήμως το νέο ηχηρό «χτύπημα» των Καλυθενών.

Το ίδιο ισχύει και για τον, επίσης προερχόμενο από τον Ιάλυσο, Δημήτρη Διακουράκη.
Υπενθυμίζεται, πως αργά το βράδυ του Σαββάτου οι Καλυθενοί ανακοίνωσαν την απόκτηση των Βάσκο Μίρτσεβ και Τίμου Σαββούλη, ενώ είχαν προηγηθεί οι συμφωνίες με τους Παναγιώτη Μαθιό, Τάσο Παλάζη, καθώς και το νεαρό Παρασκευά Διακοπαρασκευά, που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Άγιο Ισίδωρο.  

Σκέψεις για θυγατρική
 Διέξοδο στα παιδιά των ακαδημιών του, που δεν θα είναι έτοιμα να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα και κυρίως σε αυτά, που λόγω ηλικίας δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσουν στο εφηβικό, θέλουν να δώσουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα.
Μία από τις λύσεις που σκέφτονται είναι η δημιουργία θυγατρικής ομάδας, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

Ο Μιχάλης Φυλακούρης είναι έτοιμος να επιστρεψει στον Απόλλωνα Κ. ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Μιχάλης Φυλακούρης είναι έτοιμος να επιστρεψει στον Απόλλωνα Κ. ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ