Πέντε ανανεώσεις και μία μεταγραφή για τον Άρη Αρχαγγέλου

Πολλή δουλειά έχουν αυτές τις μέρες η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Άρη, τουλάχιστον στο κομμάτι των ανανεώσεων όλων όσοι είχαν στο περασμένο πρωτάθλημα καλή παρουσία.

Προχθές αργά το βράδυ  ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» η ανανέωση των Μιχάλη Βαρέλη, Τσαμπίκου Γιαννιού και Σάββα Σκυλλαράκη, όπως επίσης αρκετών νεαρών με προοπτικές εξέλιξης στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βαρέλη Μιχάλη, Γιαννιού Τσαμπίκο και Σκυλλαράκη Σάββα. Τους ευχόμαστε να έχουν μια δημιουργική χρονιά και να πετύχουν τους στόχους τους με την ομάδα μας. 

Ο Άρης που πάντα επενδύει στους νέους, διατηρεί επίσης στο ρόστερ του, τους Μαγιόγλου Τάσο, Κουτσουμπάρη Κώστα, Μπαρμπαντώνη Σάββα, Θοδωρή Αποστόλη, Παρδαλό Αντώνη, Χαρτερό Σαράντη, Ζουρπά Γιώργο και Σφυριαλλά Νικόλα. Ευχόμαστε και σε αυτούς να είναι υγιείς και να πετύχουν τους στόχους τους.

Τέλος ευχόμαστε στο Γιώργο Κοτσίκο καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά και οι πόρτες του Άρη θα είναι πάντα ανοιχτές γι' αυτόν. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε.»

Χθες συμφώνησαν να μείνουν άλλη μια χρονιά στον Άρη ο Χρήστος Ζαρκαδούλας και ο Δημήτρης Χατζηνικόλας. Όσον αφορά τον δεύτερο, ανήκε από την περασμένη περίοδο στο σύλλογο αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει λόγω του ότι υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του Άρη ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Χρήστο Ζαρκαδούλα. Παίκτης της ομάδας μας παραμένει και ο Δημήτρης Χατζηνικόλας, που τελείωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας την προσεχή περίοδο. Ευχόμαστε και στους δυο να έχουν υγεία και επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα».

Τέλος η διοίκηση του Άρη, χθες, πραγματοποίησε και την πρώτη της μεταγραφή, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού Νικόλαου Κρεκούκια που έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο. Ο 18χρονος μέσος που είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αποκτώντας εμπειρίες, αναμένεται να συνεισφέρει με μια  καλή παρουσία στην επίτευξη των στόχων της νέας του ομάδας.