«Κολυμπάω για τον μικρό Βαγγέλη στην Τσαμπίκα της Ρόδου»

Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου, για τον μικρό Βαγγέλη που πάσχει από νεοπλασματική νόσο.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, αθλητές ή μη, και  παιδιά,

Ο   σύλλογος  ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ διοργανώνει    beach party  κολυμβητική  προπόνηση 

Στην παραλία  ΤΣΑΜΠΙΚΑ  στο CABANA  BEACH BAR το Σάββατο 24-6-17 κολυμπήστε  ότι απόσταση θέλετε 750 m, 1500  m .1900 .m, 3800 m. και  αν  είστε  παιδί  200  m  κοντά  στην ακτή με  ασφάλεια. Η  εκδήλωση έχει  προπονητικό  χαρακτήρα, δεν είναι  αγώνας  αλλά  οργανώνεται από το σύλλογο μας  με  την  στήριξη του beach BAR  CABANA  και της   ΒΝG TODAY   (διοργανώτριας  εταιρείας  των αγώνων ΟCEAN LAVA  RHODES)   με  φιλανθρωπικό χαρακτήρα  αφού όλα  τα  χρήματα  που θα συγκεντρωθούν θα  δια τεθούν για  την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας  του ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ  που πάσχει από νεοπλασματική νόσο.

 

 

Ελάτε  όλοι στην παραλία ΤΣΑΜΠΙΚΑ  24 /6 /17   Σάββατο ώρα  16:00 εκκίνηση  17.00  μμ.

Κολυμπήστε  μαζί μας  ,να  στείλουμε  ότι χρήματα  μαζέψουμε  στο μικρό ΒΑΓΓΕΛΗ και  να προσευχηθούμε  να νικήσει στο δικό του αγώνα.

Ο  σύλλογος μας  θα  απονήμει αναμνηστικά μετάλλια  και το beach bar  CABANA  σαντουιτς  αναψυκτικά κλπ.

Τα  παιδάκια  που θα  μετέχουν μπορούν να μετέχουν με  χρήση  βοηθητικών  σωσιβίων  η άλλων μέσων και βέβαια  τα πολύ μικρά με τη στήριξη των γονιών τους δεν  είναι αγώνας  είναι εκδήλωση αγάπης.

Δηλώστε  συμμετοχή   και πάρτε  πληροφορίες  στο  2241033330  η  nxrodos@otenet.gr  και στο site  www.apollontriathlon.gr