Σημαντική καθυστέρηση στ' Αφάντου!

Στο «στρατόπεδο» του ΑΕΡΑ…δεν κουνιέται φύλλο. Συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ παραγόντων μπορεί να γίνονται, αλλά ακόμα δεν υπάρχει σε κανένα τομέα εξέλιξη.

Ο σχεδιασμός της ομάδας δεν έχει προχωρήσει ακόμα και δεν υπάρχει εξέλιξη ούτε στις ανανεώσεις συνεργασίας με τους παίκτες, αλλά ούτε και στο θέμα της ανανέωσης της παραμονής στον πάγκο του Βαγγέλη Χοσάδα.

Υπάρχει φυσικά, τη στιγμή που οι άλλοι σύλλογοι του νησιού έχουν δραστηριοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις, στον κόσμο της ομάδας που περιμένει φέτος κάτι διαφορετικό στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, μια σχετική ανησυχία. Αρχικά είχε ειπωθεί από τους ιθύνοντες, πώς ο ΑΕΡΑ θα κάνει φέτος πορεία πρωταθλητισμού, αλλά για να συμβεί αυτό θα έπρεπε τα πάντα να έχουν ξεκινήσει.

Πληροφορίες από τα Αφάντου, αναφέρουν πώς οι πάντες περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου και την αναμόρφωση του χλοοτάπητα. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν  πώς τα μηχανήματα θα μπουν στο γήπεδο στις αρχές του Ιούλη και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αν τελικά θα προλάβει ο ΑΕΡΑ να ξεκινήσει προετοιμασία για την νέα χρονιά στο γήπεδο του, μιας και βρισκόμαστε στα τέλη σχεδόν του Ιουνίου.

ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠ
Πολλά παιδιά στο μεταξύ, έχουν δηλώσει συμμετοχή στο κάμπ που διοργανώνουν από κοινού ο ΑΕΡΑ και το τεχνικό τήμ της Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Όπως είναι γνωστό στο καμπ θα πάρουν μέρος πλην του Βαγγέλη Χοσάδα που είναι ο άμεσα υπεύθυνος,  τρεις προπονητές των Ακαδημιών της Ρεάλ, ένας προπονητής τερματοφυλάκων, αλλά το παρών θα δώσει και ο γενικός διευθυντής των Ακαδημιών του μεγάλου Ισπανικού κλαμπ, με σκοπό τα παιδιά να διδαχθούν από καλούς γνώστες της μπάλας τα μυστικά του ποδοσφαίρου.