«Διαζύγιο» με Πομπό και Δαρζέντα στον Διαγόρα

«Διαζύγιο» με Πομπό και Δαρζέντα στον Διαγόρα

«Διαζύγιο» με Πομπό και Δαρζέντα στον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 183 ΦΟΡΕΣ

Επαγγελματικοί καθαρά οι λόγοι που χωρίζουν οι δρόμοι τους

Στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τους Παναγιώτη Πομπό και Γιώργο Δαρζέντα, προέβη χθες η Διοίκηση του Διαγόρα. Επαγγελματικοί κύρια λόγοι, ανάγκασαν και τις δυο πλευρές να μην συνεχίσουν μαζί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Δαρζέντας (τερματοφύλακας) και Παναγιώτης Πομπού (αμυντικός), δεν θα μπορέσουν να ενταχθούν στο νέο ρόστερ της ανδρικής ομάδας για την επόμενη περίοδο».

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ
Ο Παναγιώτης Πομπός από την πλευρά σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, αναφέρει χαρακτηριστικά για τη λύση της συνεργασίας του με τον Διαγόρα:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έκαναν την τιμή να φορέσω τη φανέλα του ΔΙΑΓΟΡΑ… Κυρίως τον προπονητή μου Ανδρέα Σταύρου, τον κύριο Νίκο Μαντικό ένα εξαιρετικό γυμναστή και πάνω απ’ όλα άνθρωπο, τη Διοίκηση της ομάδας και προσωπικά τον κύριο Πέτρο Ρουτζιέρη που ήταν καθημερινά κοντά μας, από τους λίγους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, τον κύριο Μανώλη Μπάτη που ότι ζητούσαμε έτρεχε για όλα και πάνω απ’ όλα ήταν φίλος μας, τον φροντιστή μας τον Γιώργο που μας τα παρείχε όλα, τον Στέφανο Λινάρδο που έκανε ότι καλύτερο για μας και τους συμπαίκτες μου που περάσαμε μια όμορφη χρονιά. Δυστυχώς προσωπικά θέματα, δεν με βοηθούν στο να ακολουθήσω την ομάδα. Φέτος πήραμε τίτλους, σπάσαμε ρεκόρ σε στατιστικά, αλλά αυτό που θα κρατήσω περισσότερο είναι οι πολύ καλοί μου φίλοι που έκανα και η αγάπη που πήρα απ’ όλους τους συμπαίκτες μου. Αυτό είναι ευλογία.

Εύχομαι στο Διαγόρα κάθε επιτυχία και γρήγορα να τον δούμε εκεί που αξίζει να είναι για την ιστορία του. Στην Α΄ Εθνική. Σας ευχαριστώ όλους».

Διαβάστε ακόμη

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!