Τρεις ανακοινώσεις κι... έκλεισε ο Φοίβος

Το ρόστερ του, όπως προαναγγέλθηκε έκλεισε για το Φοίβο.

Μετά την ανακοίνωση του Κυπριώτη, απομένει εκείνη των τριών που θα οριστικοποιήσει την ένταξη των Φανούρη Γκινή, Κώστα Καλημέρη και Μιχάλη Κεφάλα στο ρόστερ της ομάδας της Κρεμαστής.

Η συμφωνία και με τους τρεις έχει επέλθει και πιστεύεται πώς ακόμα και σήμερα θα υπάρξει η επισημοποίηση της μεταγραφής, με την ανακοίνωση του Φοίβου.

Όπως έγινε γνωστό απομένει οι παίκτες να φέρουν την ελευθέρα τους και να τελειώσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τριπλή περίπτωση ενίσχυσης της ομάδας του Σάββα Ορφανίδη.

Ο κόουτς του Φοίβου, θα ασχοληθεί πλέον με το πρόγραμμα και την οργάνωση της προετοιμασίας μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά και τον καταρτισμό του προγράμματος των φιλικών της, που δεδομένων των στόχων, θα πρέπει να είναι με δυνατούς αντιπάλους σε τοπικό επίπεδο.

Σε ότι αφορά τους συνεργάτες του Σάββα Ορφανίδη, έχει γίνει πρόταση στον Παναγιώτη Τσιάμη, του οποίου το έργο ήταν πολύ καλό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας . Η Διοίκηση του Φοίβου περιμένει απάντηση από τον εξαίρετο γυμναστή, για την ανάληψη της υπευθυνότητας της αγωνιστικής κατάστασης των παικτών.