Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς  στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου για 7η συνεχή χρονιά την εκδήλωση με τίτλο: «Ο δρόμος προς την κορυφή». Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των εγκαταστάσεών τους.

Την έναρξη της εκδήλωσης σηματοδότησε η εξαιρετική ομιλία της κ. Ελένης Σταυροπούλου, Σχολικής Συμβούλου της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, με θέμα: «Η συναισθηματική ανάπτυξη/νοημοσύνη του παιδιού, βασικός παράγοντας για την επιτυχία στη ζωή».  Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ρόδου που διακρίθηκαν στον διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Κangaroo».

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», με τη συμμετοχή 360 μαθητών από τη Ρόδο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 57 μαθητές και μαθήτριες για την υψηλή τους επίδοση σε αυτό τον διαγωνισμό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατά το σχολικό έτος 2016-2017 απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς. Ειδικότερα, δόθηκαν έπαινοι για διακρίσεις μαθητών σε ακαδημαϊκούς μαθητικούς διαγωνισμούς (Μαθηματικών, Φυσικών Επιστημών, Λογοτεχνίας, Ποίησης, …) και σε αθλητικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Στην εκδήλωση αυτή μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν διευθυντές σχολείων της Ρόδου οι οποίοι απένειμαν τους επαίνους στους μαθητές και τις μαθήτριες.
Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρουν θερμά τους μαθητές που βραβεύτηκαν για τις υψηλές διακρίσεις και επιδόσεις τους και τους εύχονται να έχουν πάντα επιτυχίες στους νέους στόχους τους.