Όλα έτοιμα για το Ράλι Οχημάτων Εποχής στη Ρόδο

Όλα έτοιμα για το Ράλι Οχημάτων Εποχής στη Ρόδο

Όλα έτοιμα για το Ράλι Οχημάτων Εποχής στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 625 ΦΟΡΕΣ

Θα γίνει αύριο και την Κυριακή με εκκίνηση μπροστά από το δημαρχείο και πολλές συμμετοχές

Όλα είναι έτοιμα για το 2ο Κλασικό Ράλι Ρόδου οχημάτων εποχής, που θα γίνει στη Ρόδο αύριο και την Κυριακή με υπεύθυνους τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστο Διακογεωργίου (υπεύθυνος πολιτισμού) και Νίκο Νικολή (υπεύθυνο αθλητισμού).

Στο χώρο μπροστά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα παραταχθούν αύριο το απόγευμα (17:00) τα οχήματα, τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον εκατοντάδων συμπολιτών μας, που έχουν εκφράσει ήδη την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τη σπουδαία αυτή εκδήλωση, που ξυπνάει και αναβιώνει μνήμες του παρελθόντος.

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, υπεύθυνος σε θέματα πολιτισμού και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του σιρκουί της Ρόδου, Κάλλιστος Διακογεωργίου είπε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι, που αναβιώνουμε το κλασικό ράλι Ρόδου με οχήματα εποχής.

Τέτοιες εκδηλώσεις αναβιώνουν παλιές καλές εποχές και όσοι βρεθούν στο χώρο μπροστά από την Περιφέρεια θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά οχήματα περασμένων δεκαετιών. Στο πλαίσιο της αναβίωσης του ιστορικού σιρκουί, διοργανώσαμε το 2ο κλασικό ράλι Ρόδου με οχήματα εποχής, συνεχίζοντας μία σειρά από επιτυχημένες εκδηλώσεις, όπως αυτές με τα Super Cars και τις μηχανές Harley Davidson.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοια event γυρίζουν το χρόνο πίσω και μας θυμίζουν εικόνες από το παρελθόν μας, ταξιδεύουν παντού και προβάλλουν το νησί μας σε όλο τον κόσμο. Το παλιό ενώνεται με το σύγχρονο και απευθύνω προσωπικά κάλεσμα σε όλο τον κόσμο και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των οχημάτων εποχής να έρθουν μαζί μας για ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα, ένα διήμερο αναμνήσεων, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο νησί μας».

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού Νίκος Νικολής τόνισε: «Θα ξυπνήσουν ευχάριστες μνήμες του παρελθόντος και ο κόσμος που θα βρεθεί στο χώρο μπροστά από την Περιφέρεια θα έχει την ευκαιρία να δει οχήματα μίας άλλης εποχής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που μία ακόμη εκδήλωση στο πλαίσιο της αναβίωσης του σιρκουί της Ρόδου, διοργανώνεται στο νησί και πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει δυναμικό «παρών» το προσεχές σαββατοκύριακο».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης