Μαραθώνιος κολύμβησης και beach party για τον μικρό Βαγγέλη

Μαραθώνιο κολύμβησης και beach party διοργανώνει ο σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου και το Cabana beach bar στην παραλία Τσαμπίκα προκειμένου να ενισχύσουν τον μικρό Βαγγέλη που πάσχει απο νεοπλασματική νόσο.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, θα υπάρξει ταυτόχρονη εκκίνηση και για τις δυο ομάδες στα 1500μ. και στα 3,8χλμ. από το σημείο μπροστά στο Cabana beach bar και ώρα 17:00.

Οι αθλητές που θα κολυμπήσουν 1500m θα πάνε δεξιά δηλαδή σημαδούρα Α προς Β προς Γ και επιστροφή στην Α για τον πρώτο γύρο (750m) των 1500m. Εν συνεχεία θα επαναλάβουν την κολυμβητική διαδρομή (Α Β Γ Α ) για να τερματίσουν.

Οι αθλητές που θα κολυμπήσουν 3,8km (IRONMAN DISTANCE|) θα πάνε προς αριστερά δηλαδή σημαδούρα Α προς Β προς Δ (παράλληλα με την ακτή) και επιστροφή Α για τον πρώτο γύρο (1,9km) των 3.8 km.Εν συνεχεία θα επαναλάβουν την κολυμβητική διαδρομή (Α Β Δ Α ) για να τερματίσουν. Ο κάθε αθλητής θα χρονομετρηθεί και για αυτή την κατηγορία IRON SWIMM οι 3 πρώτοι κύπελλα.

Όλοι θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και στα 3,8km και στα 1500m.
Αμέσως μετά το μαραθώνιο, θα ακολουθήσει beach party στο Cabana Beach Bar ενώ όλα τα έσοδα, τόσο της εκδήλωσης όσο και του πάρτι, θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση του μικρού Βαγγέλη, που πάσχει απο νεοπλασματική νόσο.

Swim Marathon – Beach Party
 24 Ιουνίου, 5 μ.μ. - 8 μ.μ.
Cabana beach bar
Παραλία Τσαμπίκας