Άρωμα γυναίκας στο Πρωτοδικείο Ρόδου

«Άρωμα» … γυναίκας έχουν οι τοποθετήσεις δικαστών και Αντεισαγγελέων στο Πρωτοδικείο της Ρόδου, αφού και τα επτά άτομα που θα υπηρετήσουν, ανήκουν στο θηλυκό γένος!

Πιο συγκεκριμένα με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου του Αρείου Πάγου τοποθετήθηκαν στο Πρωτοδικείο της Ρόδου και θα υπηρετήσουν από το νέο δικαστικό έτος (Σεπτέμβριος 2017) τρεις νεοπροαχθείσες πρόεδροι Πρωτοδικών και ειδικότερα οι:
Μαρία Ζάχου του Θεόφιλου
Λινάκη Ελεονώρα του Κωνσταντίνου
Πρασσά Μαγδαληνή του Γεωργίου

Επίσης στο Πρωτοδικείο Ρόδου τοποθετήθηκαν και οι πάρεδροι κ.κ. Καραχάλιου Αικατερίνη του Παράσχου και Μπαρατα Αγγελική του Αθανασίου καθώς και η Δικαστική Πάρεδρος από την Εθνική Σχολή Δικαστών κα. Στέλλα Καραδήμου του Ευσταθίου.
Σημειώνεται ότι με τις ίδιες αποφάσεις, τοποθετούνται στο Πρωτοδικείο της Κω οι Πάρεδροι κ.κ. Λασκαρίδης Παρασκευάς του Γεωργίου και Ασημακόπουλος Σταύρος του Θεοδώρου.

Σε ό,τι αφορά την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, μετατίθεται από τη Ρόδο στη Θεσσαλονίκη η Αντεισαγγελέας κ. Γεωργία Λεβαντή και τοποθετείται η Πάρεδρος Εισαγγελίας κα. Γιαννακαρα. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω η Αντεισαγγελέας κα. Γαλήνη Τσαρνελη μετατίθεται από το νησί στη Λάρισα και στη θέση της τοποθετείται ο Πάρεδρος Εισαγγελίας Χρήστος Νικολαΐδης του Προδρόμου.